Genindspilning af den danske "Den skyldige" på vej med Jake Gyllenhaal

Hollywood-stjernen får hovedrollen i den amerikanske version.

Danmarks næste Oscar-bud, Gustav Möllers psykologiske thriller "Den skyldige", får sig nu en amerikansk variant. Produktionsselskaberne Bold Films og Nine Stories har således erhvervet sig rettighederne til at genindspille filmen over there.

I samme ombæring har man tilknyttet "Nightcrawler"-stjernen Jake Gyllenhaal, der til næste år er aktuel i film som "Spider-Man: Far From Home" og Dan Gilroys "Velvet Buzzsaw". Skuespilleren er udset til at spille hovedrollen i projektet, som endnu står uden instruktør.

I Möllers oprindelige film har Jakob Cedergren rollen som politibetjenten Asger, der besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt, starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper. Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger mod tiden for at redde kvinden. Men snart viser det sig, at forbrydelsen er større, end Asger først troede.

"Den skyldige" havde sin biografpremiere tilbage i juni og endte med at sælge over 140.000 danske billetter. Filmen vandt desuden publikumsprisen på dette års Sundance-filmfestival.

Herunder kan du se Moovy TV's interview med duoen bag "Den skyldige":

Kommentarer

Genindspilning af den danske "Den skyldige" på vej med Jake Gyllenhaal

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen