HBO hyrer ”The Guard”-instruktør til ny krimisatsning

Fænomenet med krimier baseret på virkelige sager er populært for tiden, og det forekommer derfor naturligt, at HBO's næste store satsning er inden for genren.

Selskabet har nemlig hyret den irske instruktør John Michael McDonagh til at instruere og skrive en otte timers miniserie omhandlende en rigtige kriminalsag. Endnu kender man ikke kildematerialet.

Brødrene John Michael og Martin McDonagh har opnået anerkendelse for deres sorthumoristiske og samtidig meget intelligente tone, der bl.a. er blevet sammenlignet med Quentin Tarantino på irsk.

Mens lillebror Martin indtil nu har trukket størst opmærksomhed med "In Bruges" og "Seven Psychopaths", har John Michael lavet to lidt oversete små perler i "Calvary" og specielt debutfilmen "The Guard", der begge byder på fremragende hovedrollepræstationer af Brendan Gleeson.

John Michael McDonaghs tredje spillefilmen, buddy cop-komedien "War on Everyone" med Alexander Skarsgaard og Michael Peña, har spillet på forskellige festivaler, men endnu har den ikke nogen dansk premieredato.

Kommentarer

HBO hyrer ”The Guard”-instruktør til ny krimisatsning

 • ★★★★★0

  War On Everyone er skidesjov! Godt nok noget helt andet end The Guard og især Calvary, men alle mandens film er i høj grad seværdige, så jeg skal nok få set det her også.

  David Lund30-09-16 20:52

 • ★★★★★0

  Jeg er klar på alt hvad McDonagh-brødrene foretager sig, så jeg vil også se frem til denne. Jeg håber at han kan få lov til at tilføje sit sorthumoristiske blik på den kommende serie.

  Kruse30-09-16 21:17

 • 0

  Jeg elsker humoren i The Guard og In Bruges! Seven Psychopaths synes jeg ikke var lige så vellykket, men underholdende nok.

  Ser frem til hvad de kommer frem til med dette.

  Superknys 1-10-16 01:47

 • 0

  Jeg har ikke set "Calvary" endnu. Men "The Guard" er en dejlig film. Så jeg ser bestemt frem til mere fra John Michael.


  Joe Cornish er en anden dygtig britisk instruktør. Han har dog kun instrueret én film - Attack the Block - men den er dælme også fantastisk :)
   

  Høegh 1-10-16 14:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen