Helen Mirren bliver hurtig og rasende i "Fast 8"

Efter at have genereret 1,5 mia. dollars ville det være en underdrivelse at kalde "Furious 7" en succes. Det gjorde den til den sjette mest omsættende film nogensinde, og derfor kan man roligt sige, at "Fast & Furious"-franchisen har det godt, og det tog næppe lang tid, før planerne om en 8. film i serien blev sat i gang. 

"Fast 8" har en del af de gamle stjerner med plus nogle nylige tilføjelser. Tilbage vender Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Dwayne Johnson, Ludacris, Lucas Black (sidst set i "The Fast and the Furious: Tokyo Drift") og Kurt Russell. Blandt de nye finder man Charlize Theron, som vil spille skurken Cipher.

Og nu forlyder det, at også Helen Mirren ("Eye in the Sky") vil medvirke! Dette sker, efter hun selv har givet udtryk for, at hun elsker filmene og ønsker at være med i serien som en "gal bilist". Selvom hun ikke har meget at fortælle om sin karakter, så kan hun afsløre, at hun kun ville være med på den betingelse, at hun selv fik lov at køre! 

"Fast 8" får premiere 13. april 2017.

Kommentarer

Helen Mirren bliver hurtig og rasende i "Fast 8"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen