Disneys "Vaiana"-remake finder sin instruktør

Dwayne Johnson vender tilbage som halvguden Maui i genindspilningen af Disneys 55. klassiker.

Et remake af Disneys animerede eventyr "Vaiana" (som i USA blev døbt "Moana") er som tidligere rapporteret i støbeskeen. Her vender Dwayne Johnson tilbage i rollen som den mægtige halvgud Maui – præcis som i den computeranimerede originalfilm, hvori superstjernen lagde stemme til den karismatiske karakter.

Johnson får dog ikke selskab af Auli’i Cravalho, der spillede hovedrollen som Vaiana i den animerede film. Der skal altså dermed findes en ny skuespiller til live-action-udgaven af den unge heltinde. 

Nu har eventyret til gengæld fundet sin instruktør, og valget er faldet på Thomas Kail, der bl.a. er kendt for at have instrueret den populære Broadway-musical "Hamilton".

Se også: Ny trailer til Disneys filmudgave af musical-hittet "Hamilton"

"Vaiana" blev et verdensomspændende hit i sin tid – bl.a. på grund af sine iørefaldende sange såsom "You're Welcome" og den Oscar-nominerede "How Far I'll Go", der blev komponeret af en anden "Hamilton-stjerne: Lin Manuel-Miranda. 

I filmen fra 2016 fulgte man den modige, eventyrlystne prinsesse Vaiana, som rejser væk fra sin hjemø i Stillehavet sammen med den humoristiske halvgud Maui for at bryde en forbandelse, der dræber hendes folks afgrøder.

Ud over live-action-remaket vender Vaiana også tilbage i en kommende animationsserie til Disney+. Den foregår efter filmens afslutning og udkommer engang i 2024. 

Tilbage i 2017 mødte Moovy TV instruktørerne bag den originale "Vaiana", John Musker og Ron Clements, som også har animationsperler som "Aladdin" og "Den lille havfrue" på CV'et. Det indslag kan I se her:

Kommentarer

Disneys "Vaiana"-remake finder sin instruktør

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen