Dwayne Johnson får sin egen "Fast & Furious"-spin-off

For halvandet år siden var ’The Rock’ færdig med "Fast & Furious"-franchisen – nu har piben fået en helt anden lyd.

For et par uger siden udkom "Fast & Furious X" i biffen – og til manges store overraskelse troppede Dwayne 'The Rock' Johnson op i en scene under filmens rulletekster. Her gentog Johnson rollen som ordenshåndhæveren Luke Hobbs, som Johnson sidst spillede i "Fast & Furious: Hobbs & Shaw".

Johnson spillede Hobbs for første gang i "Fast & Furious 5" tilbage i 2011, men han takkede nej til at medvirke i "Fast & Furious 9" og var efter eget udsagn helt færdig med den succesfulde, sejlivede actionfranchise i 2021.

Årsagen var tilsyneladende en konflikt mellem Johnson og hans skuespillerkollega Vin Diesel, som også producerer "Fast & Furious"-filmene. Og selvom Diesel tryglede Johnson om at vende tilbage til "Fast & Furious"-sagaen, så stod Johnson fast.

Men nu har Johnson altså trådt på bremsen, vendt øsen og taget den første tilkørsel til Diesel og Co.'s blockbuster-motorvej.

Læs også: Disney laver live-action-remake af "Vaiana" – og Dwayne Johnson vender tilbage

Og ud over at Johnson netop nu kan ses i "Fast & Furious X" (som bl.a. kan opleves med toptunet Dolby Atmos-lyd i FORMAT Biograf) og formentlig også i den kommende "Fast & Furious 11", så får Hobbs altså også snart sin helt egen selvstændige film.

Det skriver Variety, og både Universal Pictures og Johnson selv har bekræftet nyheden. På Instagram skriver Johnson bl.a.:

"Hobbs er tilbage! Den næste 'Fast & Furious' film bliver et friskt, nyt kapitel, som bygger op til 'Fast & Furious X: Del 2'. Sidste sommer lagde jeg og Vin Diesel fortiden bag os. Vi fører an med broderskab og beslutsomhed – og vi vil altid tage os af franchisen, karaktererne og de fans, vi elsker. 'Publikummet først' er min mentalitet."

Johnson og Diesel har altså tilsyneladende begravet stridsøksen. Det er heller ikke utænkeligt, at Johnson – som også er en snu forretningsmand – også er blevet lokket tilbage til "Fast & Furious"-franchisen, efter at "Black Adam" floppede sidste år og en potentiel fortsættelse derfor blev skrottet.

Johnsons "Fast & Furious"-spin-off bliver efter sigende ikke en fortsættelse til "Fast & Furious: Hobbs & Shaw", hvori Jason Statham også havde en stor rolle.

Filmens manus leveres af Chris Morgan, der har skrevet de fleste af franchisens film, men den har endnu ikke en officiel titel eller premieredato – den udkommer dog formentlig allerede i 2024, eftersom "Fast & Furious 11" efter planen kører ind i biografsalene i 2025.

Kommentarer

Dwayne Johnson får sin egen "Fast & Furious"-spin-off

  • 0

    Der er ved at være mere "Gamle Mænd i nye Biler" end Furious over det....det er hvertfald en sejlivet joke, som skulle være lagt for længst.

    Goodspeed 2-06-23 10:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen