Hør de nye udgaver af "Under the Sea" og "Part Of Your World" i klip fra Disneys "Den lille havfrue"-remake

Havet er skønt (og meget musikalsk) i Disneys kommende genindspilning.

Der er nu blot et par uger til, at Disneys spritnye "Den lille havfrue" svømmer ind i de danske biografsale og synger sig ind i vores hjerter.

Og Disney har frigivet to klip fra filmen, som lader os høre de dugfriske nykompositioner af "Part Of Your World" ("Leve som dem") og "Under the Sea" ("Havet er skønt"). De kan ses herunder.

Den nye live-action-version af "Den lille havfrue" er instrueret af musical-veteranen Rob Marshall ("Chicago", "Into the Woods"), mens manuskriptet er baseret på drejebogen til Disneys animerede klassiker fra 1989, som blev skrevet og instrueret af makkerparret John Musker og Ron Clements:

Se også: Moovy TV møder instruktørerne bag "Vaiana", "Den lille havfrue" og "Aladdin"!

Den lille havfrue, Ariel, bliver spillet af stjernefrøet Halle Bailey ("Grown-ish"), som virkelig giver sangstemmen frit løb i scenerne herunder – det samme gør den Grammy-belønnede "Hamilton"-stjerne Daveed Diggs, som lægger (sang)stemme til krabben Sebastian i den nye film.

Moovy TV taler med flere af filmens skabere og skuespillere snart, og du kan selvfølgelig se de interviews lige op til filmens biografpremiere den 25. maj.

"Den lille havfrue" kan bl.a. ses i FORMAT Biograf, der også viser filmen allerede den 24. maj som forpremiere – både med dansk tale i 2D, engelsk tale i 2D og engelsk tale i 3D.

De omtalte klip kan ses her:

Kommentarer

Hør de nye udgaver af "Under the Sea" og "Part Of Your World" i klip fra Disneys "Den lille havfrue"-remake

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen