Trailer: Første storladne trailer til Disneys "Mufasa: The Lion King"

Oscar-vinderen Barry Jenkins står bag filmen om Simbas løvefar.

Disney har omsider frigivet den første trailer til "Mufasa: The Lion King", og den kan ses herunder.

Som titlen fastslår, handler filmen om Mufasa, der senere bliver far til den hårdt prøvede løveunge Simba, som vi mødte i den håndtegnede Disney-klassiker "Løvernes konge" fra 1994 og senere igen i Jon Favreaus fotorealistiske computeranimerede remake fra 2019.

Og "Mufasa: The Lion King" er netop en prequel til Favreaus film, som blev et verdensomspændende megahit for en håndfuld år siden og indtjente næsten 1,7 mia. dollars på verdensplan.

Læs også: Disneys "Bambi"-remake mister sin instruktør

Denne gang er det dog ikke Favreau, der sidder i instruktørstolen, men i stedet Barry Jenkins ("Moonlight", "If Beale Street Could Talk"), som ellers er bedst kendt for dybfølte, relativt afdæmpede dramaer med mennesker i fokus.

Filmen har dog den samme manuskriptforfatter som sidst: Jeff Nathanson. Og "Hamilton"-stjernen Lin-Manuel Miranda har skrevet adskillige nye sange, som skal forsøge at leve op til originalfilmens evergreens såsom "Can You Feel the Love Tonight?" og "Hakuna Matata".

"Mufasa: The Lion King" skildrer Mufasas transformation fra et umiddelbart ubetydeligt kattedyr til en regent af rang, og vi møder naturligvis også en ung udgave af Mufasas misundelige og ondskabsfulde bror, Scar. Hhv. Aaron Pierre og Kelvin Harrison Jr. har pustet liv i Mufasa og Scar i lydstudiet, mens Seth Rogen, Billy Eichner og John Kani vender tilbage som hhv. Pumbaa, Timon og Rafiki.

"Mufasa: The Lion King" brøler igennem i de danske biografsale fra og med den 19. december. Se den omtalte trailer her:

Kommentarer

Første storladne trailer til Disneys "Mufasa: The Lion King"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen