Podcast: Episode #35 - Nytårsspecial 2022: Årets bedste serier

I første halvdel af vores nytårsspecial kårer vi årets ti bedste serier, som byder på superhelte, temperamentsfulde kokke, drager, sydkoreansk drama og meget andet!

I sidste uge kunne Moovy Podcast fejre julen med dårlige julefilm, men nu lakker 2022 mod enden, og dét betyder selvfølgelig, at der skal kigges tilbage og evalueres på året, der er gået.

Det gør de to værter på Moovy Podcast, Joachim Jelle og Mikkel Abel, ved at ønske godt nytår og kåre årets ti bedste serier, som du har kunnet streame i løbet af året. Det fører til en grundig snak om, hvilke streamingtjenester der har domineret med mest kvalitet, hvor værterne har prioriteret deres tid, og hvordan tv-landskabet anno 2022 generelt ser ud.

Årets overraskelser – og ikke mindst skuffelser, som ikke fandt vej til toplisten – får også nogle ord med på vejen.

HØR OGSÅ: BAD MOOVY CLUB #3 - DE 5 DÅRLIGSTE JULEFILM

De individuelle toplister over årets bedste serier kommer vidt omkring. Især HBO har været garant for topkvalitet, og så har nye sæsoner af diverse hitserier braget igennem.

Værterne er enige om, at både "Barry" og "The White Lotus" har opretholdt det høje niveau, mens Nathan Fielder forvirrede alt og alle i "The Rehearsal" til topkarakter.

"Game of Thrones" lever også i bedste velgående via spin-off-serien "House of the Dragon", der har fundet vej til listen, mens der også bliver plads til en masser superheltekærlighed – især når det er ekstremt voldeligt!

Alt dét, hvad der gemmer sig på første pladsen, og mange andre serier, kan du høre meget mere om i episoden.

Godt nytår!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #35 - Nytårsspecial 2022: Årets bedste serier

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen