Trailer: Borgerkrig bryder ud i USA i ny eksplosiv trailer til Alex Garlands "Civil War"

En utænkelig dystopi? Eller et potentielt fremsynet portræt af den nære fremtids USA?

Et par måneder efter at vi fik den første teaser, har A24 nu frigivet en ny trailer til krigsfilmen "Civil War", og den kan ses herunder.

"Civil War" er både skrevet og instrueret af den engelske filmmager Alex Garland – en af de helt store, toneangivende stemmer inden for både gyser- og sci-fi-genrerne siden årtusindskiftet. Ud over at han skrev manuskripterne til bl.a. "28 dage senere", "Sunshine", "Dredd" og "Never Let Me Go", så instruerede han også "Ex Machina", "Annihilation", "Men" og miniserien "Devs".

Og så arbejder han i øvrigt netop nu på flere fortsættelser til førnævnte "28 dage senere":

Læs også: "28 Years Later" officielt på vej – Danny Boyle instruerer

"Civil War" udfolder sig i en nær fremtid, hvor USA's 2. borgerkrig er brudt ud. 19 stater har løsrevet sig fra fællesskabet, og civile bombes i flæng, mens journalister skydes på stedet i hovedstaden.

Nick Offerman ("The Last of Us") spiller USA's præsident, mens Kirsten Dunst ("Star Trek: The Next Generation") spiller en fotojournalist, der kæmper sig igennem sit krigshærgede land. Dunts mand, Jesse Plemons ("Battleship"), medvirker i rollen som en skydeglad soldat.

"Civil War" får dansk biografpremiere den 18. april, og den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

Borgerkrig bryder ud i USA i ny eksplosiv trailer til Alex Garlands "Civil War"

  • ★★★0

    Glæder mig stort til denne :)

    Det bliver også godt at der kommer mindst 1 film mere, hvor de omtalte skuespillere kan refereres til, så de benyttede referencefilm i nyheden ikke bliver alt for slidt 

    Gormanden21-02-24 06:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen