Jodie Comer får måske hovedrollen i ny "Blade Runner"-serie

Den Emmy-belønnede "Killing Eve"-stjerne er tilsyneladende klar på endnu en stor tv-rolle.

For godt et år siden blev den nyeste tilføjelse til "Blade Runner"-franchisen annonceret: en tv-serie med titlen "Blade Runner 2099", som således foregår 80 år efter Ridley Scotts ikoniske sci-fi-mesterværk og et halvt århundrede efter Denis Villeneuves Oscar-belønnede fortsættelse, "Blade Runner 2049".

Vi ved endnu ikke noget om plottet i serien, men vi ved, at Scott er med om bord som executive producer – ligesom den 85-årige filmmager også producerer en kommende "Alien"-serie baseret på en anden af sine store sci-fi-perler.

Og nu ved vi muligvis, hvem der skal spille seriens hovedrolle: Jodie Comer.

Læs også: "Gladiator 2" finder sin hovedrolleindehaver – og Ridley Scott instruerer

Den 30-årige, engelske Comer fik sit store gennembrud i den prisbelønnede spændingsserie "Killing Eve", som sluttede sidste år.

Desuden modtog hun stor ros for sin hovedrolle i Scotts autentiske ridderdrama "The Last Duel" fra 2021, hvori hun spillede en kvinde, der kæmpede for retfærdighed i den mandsdominerede middelalder ovenpå en voldsom voldtægt.

Det er den prominente, amerikanske filmjournalist Jeff Sneider, som i sin podcast The Hot Mic fortæller, at Comer netop nu er i forhandlinger om en hovedrolle i "Blade Runner 2099". Comers mulige optræden i "Blade Runner"-universet er dog ikke blevet officielt bekræftet endnu.

Comer har dog før fortalt, at hun glæder sig til at samarbejde med Scott igen ovenpå "The Last Duel". Herunder kan du se Moovy TV's interview med Comer om netop "The Last Duel":

Kommentarer

Jodie Comer får måske hovedrollen i ny "Blade Runner"-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen