"The Last Duel"-stjernen Jodie Comer dropper ud af Ridley Scotts Napoleon-film – blot et par uger før optagestart

Og Scott har allerede fundet en ny superstjerne til rollen som Napoleon Bonapartes berømte viv, kejserinde Josephine.

I 2020 var Ridley Scott en af de mange filmmagere på kloden, hvis arbejdsproces pludselig blev bremset af coronavirussens udbrud – i Frankrig havde han indspillet scener til ridderdramaet "The Last Duel" i en måneds tid, før produktionen af sikkerhedshensyn blev sat på standby mellem marts og september.

Det lykkedes lykkeligvis Scott at færdiggøre filmen, som på trods af flotte anmeldelser og flere priser desværre ikke klarede sig godt ved billetlugerne, da den udkom sidste år. Og nu er Scott netop blevet mødt med endnu en dårlig, corona-relateret nyhed.

Jodie Comer, den helt store stjerne i Scotts "The Last Duel", har nemlig følt sig nødsaget til at droppe ud af Scotts stort opsatte drama om Napoleon, "Kitbag" – blot få uger før den planlagte optagestart.

Læs også: Ridley Scott: Forlænget version af "The Last Duel" på vej

Comer har selv fortalt The Hollywood Reporter, at årsagen er, at coronavirussens fortsatte påvirkning af Hollywoods filmmaskineri har gjort, at de forsinkede "Kitbag"-optagelser nu clasher med hendes første store teaterstykke i London, "Prima Facie", som løber af stablen mellem april og juni.

Og den prisbelønnede, 28-årige skuespiller er bestemt ikke tilfreds med situationen, som hun selv betegner som "noget lort" over for THR.

Scott har dog allerede fundet en arvtager til rollen, og det er en anden britisk superstjerne, der skal spille over for Joaquin Phoenix' Napoleon: Vanessa Kirby.

Kirby blev for nylig Oscar-nomineret for sin præstation i dramaet "Pieces of a Woman", og hun har derudover medvirket i bl.a. "Fast & Furious: Hobbs & Shaw", "Mission: Impossible - Fallout" og "The Crown".

"Kitbag" fokuserer på Napoleons tidlige år og regentens stormfulde forhold til hans hustru, Josephine. Som sagt bliver den geniale og lettere diminutive taktiker spillet af Joaquin Phoenix ("Joker"), som spillede en anden kendt kejser, romerrigets Commodus, i Scotts "Gladiator" fra 2000. "Kitbag" lander på Apple+ engang i 2023.

Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's eksklusive video-interview med netop Jodie Comer, hvor vi diskuterer hendes rolle i Scotts "The Last Duel":

Kommentarer

"The Last Duel"-stjernen Jodie Comer dropper ud af Ridley Scotts Napoleon-film – blot et par uger før optagestart

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen