Judd Apatow arbejder på dokumentar om komikeren George Carlin

Komedieinstruktøren er på vej med en dokumentarfilm, som går i dybden med den legendariske stand-up-komiker George Carlin.

Judd Apatow er mest kendt for skiftevis at instruere, skrive og producere grovkornede komedier såsom "The 40 Year-Old Virgin", "Pineapple Express", "Superbad" og "Knocked Up". Ligeledes har Apatow også gjort sit på tv-fronten, hvor han har været med til at skabe serier såsom Lena Dunhams "Girls", teenage-klassikeren "Freaks and Geeks" og senest Netflix' "Love".

52-årige Judd Apatow har dog også et bankende hjerte for dokumentarer og i særdeleshed stand-up-comedy. I 2018 lavede han en dokumentarfilm om den ikoniske skuespiller og komiker Garry Shandling, og nu er Apatow klar til at gå i dybden med noget af en legende indenfor comedy-verdenen.

I et interview med The Boston Globe i anledning af sin kommende film, "The King of Staten Island", fortæller Judd Apatow, at hans næste projekt bliver en dokumentarfilm om komikerlegenden George Carlin, som han lige nu er ved at lave research til sammen med sin producermakker Michael Bonfiglio.

EN AF DE STØRSTE

George Carlin regnes som en af de største stand-up-komikere nogensinde. I mere end 30 år var Carlin hyppig gæst – og nogle gange vært – på Johnny Carson og David Lettermans late night shows, mens komikeren i sine shows blev hyldet for sin måde at kommentere reflekterende på samfundsproblemer, racehad og religion, som han oftest forholdt sig kritisk til.

Komikeren, der døde 71 år gammel af en hjertefejl i 2008, gjorde også sit indtog i filmverdenen, hvor han blandt andet medvirkede i "Frem til fortiden" og Kevin Smith-filmene "Dogma", "Jersey Girl" og "Jay and Silent Bob Strike Back".

Hvornår Judd Apatows kommende dokumentar får premiere vides ikke.

Kommentarer

Judd Apatow arbejder på dokumentar om komikeren George Carlin

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen