"Jurassic World"-instruktør skal lave Amazons "Ringenes Herre"-serie

Amazons serieversion af Tolkiens univers skal produceres af manden bag film som "Jurassic World: Fallen Kingdom" og "Syv minutter over midnat".

J. A. Bayona skal udover at fungere som executive producer på Amazons "Ringenes herre"-serie også instruere de to første episoder. Filmmageren har udover "Jurassic World: Fallen Kingdom" og "Syv minutter over midnat" også stået bag kameraet på film som "The Impossible" og "Børnehjemmet".

"J.R.R Tolkien skabte en af alle tiders mest ekstraordinære og inspirerende historier, og som livslang fan er det en ære og fornøjelse at slutte sig til dette fantastiske team. Jeg kan ikke vente med at tage publikum verden over med tilbage til Middle-Earth, hvor de skal opdage Den Anden Tidsalders vidundere med en fortælling, der aldrig før er set," udtaler Bayona begejstret.

Se også: Brugeranmeldelse: Hobbitten: Femhæreslaget (2014) (Extended Edition)

Den Anden Tidsalder, som instruktøren henviser til, spænder over en periode på ikke færre end 3441 år, der går forud for begivenhederne i "Ringenes herre: Eventyret om ringen", som var den første film i Peter Jacksons legendariske trilogi.

Præcis hvor og hvornår i løbet af den meget lange periode handlingen vil finde sted, vides endnu ikke, men der er altså rigeligt at tage fat på i Tolkiens enorme og fascinerende univers.

Dermed er der ikke heller meget, der tyder på, at de tidligere rygter om, at Amazons serie vil fokusere på en ung udgave af Aragorn, holder stik, men svarene blæser indtil videre i Middle-Earths vinde...

Kommentarer

"Jurassic World"-instruktør skal lave Amazons "Ringenes Herre"-serie

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen