Kristen Stewart og Oscar Isaac medvirker i vampyrfilm fra instruktøren bag "Mandy"

Stewart vender tilbage til vampyrgenren i vanvittig vampyrthriller.

Instruktøren Panos Cosmatos, der stod bag det blodige vanvidsridt "Mandy" fra 2018, har sat tænderne i endnu et bloddryppende projekt.

"Flesh of the Gods" er titlen på den kommende film, der beskrives som en vild og voldsom vampyrthriller.

Handlingen udspiller sig i firsernes Los Angeles, hvor et jetsetter-par forlader deres luksusskyskraber og drager mod byens neonoplyste natteliv, hvor de efter et møde med nogle mystiske skikkelser ender i en verden af hedonisme og vold. 

Læs også: Marvels kommende "Blade"-film bliver R-rated og blodig

På rollelisten finder vi Kristen Stewart og Oscar Isaac i de bærende roller, hvilket for Stewarts vedkommende betyder en tilbagevenden til vampyrfilmene. Hun fik sit store gennembrud i "Twilight"-sagaen over for Robert Pattinson. Med kendskab til Panos Cosmatos' visuelle stil bliver der dog nok ret langt fra "Twilight" til "Flesh of the Gods"...

Manuskriptet til "Flesh of the Gods" er skrevet i samarbejde med Andrew Kevin Walker, der blandt andet har skrevet manuskripter til David Fincher-filmene "Se7en" og "The Killer". Optagelserne forventes at gå i gang senere i år. Samtidig er Cosmatos også i fuld gang med sit andet projekt, science fiction-syretrippet "Nekrokosm", der produceres i samarbejde med selskabet A24.

Kommentarer

Kristen Stewart og Oscar Isaac medvirker i vampyrfilm fra instruktøren bag "Mandy"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen