Liam Neeson skal spille hovedrollen i ny "Høj pistolføring"

Neeson får brug for al sin råstyrke, når han skal løfte arven fra Leslie Nielsen.

Liam Neeson skal spille med sine slapstick-muskler. Skuespilleren, der er bedst kendt for sin rolle i det udødelige mesterværk "Battleship", skal nemlig overtage hovedrollen i en af Hollywoods mest elskede komedie-franchises.

"The Naked Gun" eller "Høj pistolføring", som er den danske titel, skal nemlig rebootes, og da Leslie Nielsen desværre døde for år tilbage, må en ny person træde i komedielegendens store fodspor. 

Neeson skal ifølge foreløbige rygter spille søn af Frank Drebin, men ellers er det småt med detaljer om plottet. Filmen skal instrueres af Akiva Schaffer, der tidligere har instrueret "Chip 'n Dale: Rescue Rangers", og manuskriptet skrives af Dan Gregor og Doug Mand, der også leverede manuskriptet til netop "Chip 'n Dale"-filmen.

"Høj pistolføring" udsprang af den meget kortlivede komedieserie "Police Squad!" fra 1982 og har indtil nu udmøntet sig i tre film, alle sammen med Leslie Nielsen i den altoverskyggende hovedrolle. Hvorvidt Neeson kan løfte arven fra Nielsen, er så det store spørgsmål, vi alle sidder med nu.

Se også: Liam Neeson efter racisme-udtalelser - rød løber-premiere aflyst

Kommentarer

Liam Neeson skal spille hovedrollen i ny "Høj pistolføring"

 • 0

  Det er dælme gået ned af bakke for Neeson de seneste år, og nu ser det ud til at han rammer bunden..

  I det mindste har han selvironi nok til at kunne gøre grin med hans mange b-film actionroller.

  TheRealLukeSkywalker14-10-22 18:40

 • ★★★1

  Jeg føler det her kan blive et rigtig fedt comeback til Liam Neeson og The Naked Gun. Især med det hold (Er Seth Macfarlane ikke længere med ind over?). Jeg morede mig meget til Chip and dale filmen, mere end jeg forventede. Og at se Liam Neeson som en Frank Drebin Junior, kan kun blive spas, og rart ikke se ham i endnu en action rolle, som han i et stykke tid har været for gammel til, og føles som gentagelser. 

  MOVIE100014-10-22 21:04

 • 2

  Dette kan være godt for Neeson. Han har nok spillet den samme rolle i de sidste 10 film med stort set samme plot. Jeg kender dog intet til hans komiske timing. Forhåbentlig bliver det godt.

  Og godt at det er en fortsættelse i samme film-univers og ikke bare en reboot. Ghostbuster : Afterlife havde fantastisk succes med det, og før den, Jumanjii : Welcome to the Jungle. Forhåbentlig er det en trend der varer ved.

  Johnny4215-10-22 09:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen