"Love, Simon"-instruktør bag Rock Hudson-biopic

Filmen skildrer det berømte, maskuline sexidol, der var nødt til at skjule sin homoseksualitet i det konservative Hollywood.

Universal Studios har sat Greg Berlanti ved roret, når Mark Griffins bog "All That Heaven Allows: A Biography of Rock Hudson" skal filmatiseres.

Instruktøren er kendt for dette års "Love, Simon", der følger en dreng, som forsøger at holde sin homoseksualitet skjult for omverdenen. Instruktøren er derfor ikke i ukendt farvand, når han skal forsøge at portrættere de konsekvenser og konflikter, som en afvigende seksualitet kan møde.

Samme tema med nyt problem 

Biografien om den Oscar-nominerede skuespiller Rock Hudson (1925-1985) fra Hollywoods gyldne alder sætter også ord på de bagsider og kompleksiteter, der i dette tilfælde møder Hudson i en hektisk filmbranche, efter han skriver kontrakt med Universal Studios i starten af sin karriere. Her skildrer bogen konflikten ved at være et berømt, maskulint sexidol og samtidig skjult homoseksuel i en konservativ verden.

Holdet bag projektet leder fortsat efter skuespillere og en manuskriptforfatter. Det vides derfor ikke endnu, hvornår optagelserne begynder.

Kommentarer

"Love, Simon"-instruktør bag Rock Hudson-biopic

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen