Bob Marley og bandet jammer i første klip fra "Bob Marley: One Love"

Den længe ventede biopic om reggaeikonet lander snart i biograferne.

Vi har allerede fået en teaser og en trailer, og nu har Paramount Pictures frigivet det første klip fra selskabets kommende biopic om reggaelegenden Bob Marley.

I klippet, som kan ses herunder, jammer den ikoniske sanger i musikstudiet i London, mens han og bandet (The Wailers) arbejder på det legendariske album "Exodus", som Time Magazine i 1999 kårede til det 20. århundredes bedste plade, og som rummer evergreens som "Waiting in Vain", "One Love" og "Jamming".

Og netop "Jamming" er omdrejningspunktet i klippet, hvor Kingsley Ben-Adir ("One Night in Miami...") lever sig helt ind i rollen som Marley foran mikrofonen – ledsaget af bl.a. Lashana Lynch ("No Time to Die"), der spiller Marleys hustru, sangerinden Rita Marley.

Se også: Første billede af The King of Pop fra kommende Michael Jackson-film

"Bob Marley: One Love" er blevet blåstemplet af Marleys bo. Marley døde af kræft som 36-årig i 1981. Inden da havde han overlevet et attentatforsøg under sin kamp for at bryde igennem på musikscenen med sine inspirerende hits om fællesskab og kærlighed.

Musikfilmen instrueres af Reinaldo Marcus Green, som bl.a. har det autentiske sportsdrama "King Richard" på CV'et.

Og snart kan I her på siden se Moovy TV's videointerviews med netop Green og Ben-Adir. Og "Bob Marley: One Love" kan opleves i de danske biografer fra og med den 15. februar. Se det omtalte klip fra filmen her:

Kommentarer

Bob Marley og bandet jammer i første klip fra "Bob Marley: One Love"

  • ★★★0

    Jeg skal efter planen vise den i Helios Bio den 18/2. Det ser jeg frem til. Tror det kan blive hyggeligt og der må selvfølgelig godt danses i salen :P

    Aranyhajú Nyárszépe31-01-24 11:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen