"Lovecraft Country"-stjerne får stor rolle i "Ant-Man 3"

Jonathan Majors skal angiveligt spille den tidsrejsende superskurk Kang the Conqueror.

Selvom coronapandemien har tvunget Marvel til at justere selskabets planer for de kommende år, så hviler Marvel på ingen måde på laurbærrene.

Selvom "Ant-Man 3" stadig ligger relativt langt væk i horisonten, så har Marvel netop hyret en af tidens mest omdiskuterede skuespillere, Jonathan Majors, til at spille en stor rolle i den kommende superheltefilm.

Majors optrådte for nylig i Spike Lees "Da 5 Bloods", og netop nu er han aktuel i den skamroste horrorserie "Lovecraft Country".

Læs også: "Captain Marvel 2" finder sin instruktør

Flere amerikanske medier har bekræftet hyringen af Majors, men Marvel vil ikke afsløre, hvilken rolle han skal spille i den tredje film om den mikroskopiske superhelt Ant-Man. Men flere kilder fortæller Deadline, at Majors skal spille den tidsrejsende superskurk Kang the Conqueror (se nedenstående tegning).

Peyton Reed, som både instruerede "Ant-Man" og "Ant-Man and the Wasp", er tilbage bag kameraet, mens "Rick and Morty"-manuskriptforfatteren Jeff Loveness står bag drejebogen.

Vi ved dog endnu ikke, hvornår optagelserne til "Ant-Man 3" skydes i gang, eller hvornår Marvel Studios satser på, at filmen lander i biograferne.

Kommentarer

"Lovecraft Country"-stjerne får stor rolle i "Ant-Man 3"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen