"Captain Marvel 2" finder sin instruktør

Instruktøren bag det kommende "Candyman"-remake er klar til at rejse ud i det ydre rum sammen med Marvels superhelt.

Selvom coronavirussen har tvunget Marvel Studios til at udskyde flere af sine kommende film og tv-serier, så hviler selskabet altså ikke på laurbærrene.

2020 bliver formentlig det første filmår længe, som ikke kommer til at byde på en eneste ny MCU-film, idet det stadig er uvist, om den udskudte "Black Widow" udkommer som planlagt i biffen i november – eller om den muligvis går "Mulan" i bedene og udkommer direkte på Disney+.

Læs også: Marvel opdaterer sin udgivelseskalender

Hvorom alting er, så har Marvel netop bekræftet, at "Captain Marvel 2" skal instrueres af Nia DaCosta, som debuterede med det kritikerroste drama "Little Woods" i 2018, og som snart er aktuel med det meget omtalte "Candyman"-reboot.

Den første "Captain Marvel" blev endnu en kæmpesucces for Marvel og selskabets ejere hos Disney, idet filmen indtjente godt 1,1 mia. dollars på verdensplan.

Den første film blev instrueret af makkerparret Anna Boden og Ryan Fleck ("Half Nelson"), og DaCosta bliver således den fjerde kvinde (og den første sorte af slagsen), der får lov til at instruere en Marvel-film i kølvandet på Boden, Cate Shortland ("Black Widow") og Chloé Zhao ("Eternals").

Hvis alt går efter planen, så lander "Captain Marvel 2" i de danske biografer den 7. juli 2022.

Kommentarer

"Captain Marvel 2" finder sin instruktør

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen