Marvel-instruktør laver ny "Star Wars"-serie

Der er tale om instruktør og skuespiller Jon Favreau, som stod bag kameraet på "Iron Man", og som har produceret "The Avengers"-filmene.

Lucasfilm har annonceret, at det bliver manden bag Disneys kommende "Lion King"-remake, Jon Favreau, der skal skrive og producere den første live-action-serie, der er hensat til en fjern, fjern galakse...

Serien vil blive lanceret på Disneys nye streaming-tjeneste, der forventes at få premiere i slutningen af 2019. Det er dog endnu uvist, præcis hvornår "Star Wars"-serien vil løbe over skærmen. 

Hovedpersonen Jon Favreau, der stod bag de to første Marvel-film om superhelten Iron Man, samt ikke mindst live-action-udgaven af Disneys "Junglebogen" udtaler om projektet: "Hvis du havde fortalt mit 11-årige jeg, at jeg ville komme til at fortælle historier i Star Wars-universet, ville jeg ikke have troet på dig. Jeg kan ikke vente med at gå i gang med dette spændende eventyr."

Instruktøren er dog ikke helt nybegynder i Star Wars-regi, eftersom han har medvirket som stemmeskuespiller i den animerede "The Clone Wars", og ligeledes har Favreau en mindre rolle i den kommende "Solo: A Star Wars Story", der får premiere til maj.

Kommentarer

Marvel-instruktør laver ny "Star Wars"-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen