"Morbius" er blevet et hit – i verdens sidste Blockbuster-butik

Marvel-floppets eftermæle bliver smukkere og smukkere...

Da Marvel-filmen "Morbius" udkom i foråret og skuffede både tegneseriefans, kritikere og investorer, regnede de fleste af os nok med, at filmen om den levende vampyr Michael Morbius – kendt fra Spider-Mans univers – fluks ville gå i glemmebogen.

Men på rekordtid er "Morbius" blevet en kultfilm, der tilbedes af en masse passionerede fans, som netop dyrker filmens mange fejl og mangler. Filmens fanskare er endda blevet så stor, at Sony Pictures valgte at genudgive filmen i 1.000 amerikanske biografer, og som vi skrev forleden, klarer "Morbius" sig rigtig godt salgsmæssigt på VOD-fronten.

Og Jared Leto, der spiller titelrollen, har endda fastslået, at han er klar på at spille Morbius nok en gang i en eventuel fortsættelse. Men filmens fans har netop fået den bedste nyhed hidtil: "Morbius" er populær i klodens allersidste Blockbuster-butik!

Læs også: "Morbius"-skuespiller forsvarer den udskældte superheltefilm: "De slagtede den i klipperummet"

Engang fandtes der talstærke Blockbuster-butikker over hele kloden, men sideløbende med streamingtjenesternes indtog begyndte Blockbuster-butikkerne at forsvinde, indtil der kun var én tilbage – i den relativt lille, amerikanske by Bend i delstaten Ohio.

Her kan man stadig leje film på dvd og Blu-ray, og på Twitter afslører en af butikkens faste besøgende, Don McHoull, at butikken har i alt 16 eksemplarer af "Morbius" på lager, men at hele 6 af dem – altså godt en tredjedel! – p.t. er udlejet.

Den sidste Blockbuster-butik ligger angiveligt konstant og vipper på randen af konkurs, og derfor er det vel egentlig lidt smukt, at den unikke videobutik og biograffloppet "Morbius" holder hinanden i live.

Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's interview med "Morbius"-instruktøren Daniel Espinosa ("Life"), som i øvrigt er en passioneret filmnørd og derfor sikkert sætter pris på at have pustet liv i den sidste Blockbuster-butik:

Kommentarer

"Morbius" er blevet et hit – i verdens sidste Blockbuster-butik

  • 0

    Syntes nu heller ikke den er så slem som folk gør den til. Det da bestemt ikke den bedste film, men også langt fra den værste :)

    Geekalot28-06-22 08:41

  • ★★★0

    Nu må jeg snart få set den efterhånden legendariske kultfilm :)

    Gormanden28-06-22 10:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen