Jared Leto er klar på at spille Jokeren og Morbius igen

En nyhed, der stensikkert vil glæde millioner af filmentusiaster verden over.

I disse dage bliver biografsalene praktisk talt løbet over ende at ikoniske filmfigurer, der gør comeback – i skrivende stund kan man eksempelvis nuppe endnu en flyvetur med Pete 'Maverick' Mitchell, berejse verdensrummet med Buzz Lightyear og flygte fra dinosaurer side om side med Alan Grant, Ellie Sattler og Ian Malcolm.

Men ingen af de "revivals" kan måle sig med dem, som skuespilleren Jared Leto teaser os med i et nyt interview med The Playlist.

Leto har spillet hele to store tegneseriefigurer de seneste år: Batmans ærkefjende, Jokeren, i "Suicide Squad", og den levende vampyr Morbius i filmen af sammen navn.

Læs også: "Morbius"-skuespiller forsvarer den udskældte superheltefilm: "De slagtede den i klipperummet"

Men selvom "Suicide Squad" klarede sig hæderligt ved billetlugerne, så blev den slagtet af så mange kritikere og fans, at James Gunn fik lov til at lave et "pseudo-reboot" sidste år, og vi har intet hørt set eller hørt til Letos udgave af Jokeren siden 2016 – rollen er tilmed siden da blevet spillet af Joaquin Phoenix i "Joker" og Barry Keoghan i "The Batman".

Og "Morbius" floppede fælt i biffen og er siden hen blevet en kultfilm, som netop dyrkes for sin åbenlyse elendighed.

Men da The Playlist spørger Leto, om han har mod på at spille de to roller igen, svarer den 50-årige Oscar-vinder: "Som det gamle ordsprog fastslår... man skal aldrig sige aldrig."

Og med det citat har Leto stensikkert glædet en masse audiovisuelle sadomasochister og mennesker med en ejendommelig filmsmag. Spørgsmålet er, om svenske Daniel Espinosa også har mod på at instruere en eventuel "Morbius 2"? I kan se Moovy TV's interview med "Morbius"-instruktøren herunder:

Kommentarer

Jared Leto er klar på at spille Jokeren og Morbius igen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen