Natalie Portman er frisk på mere "Star Wars"

Der er bare ikke nogen, der har spurgt hende endnu...

Natalie Portman slog for alvor sit navn fast, da hun portrætterede Padmé Amidala i George Lucas' "Star Wars"-prequel-trilogi. Her løb hun ikke blot med Anakin Skywalkers hjerte, men også med hjerterne hos alverdens fans af den fjerne galakse.

Og selvom Portmans karakter måtte lade livet i "Star Wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn", er den 41-årige skuespiller frisk på at vende tilbage til det storladne sci-fi-univers: "Ingen har nogensinde spurgt mig om at vende tilbage, men jeg er åben over for det", udtaler Portman til GQ Magazine.

Se også: "Thor: Love and Thunder"-interviews med Taika Waititi, Natalie Portman og Tessa Thompson!

Da Lucasfilm jo har det med at genoplive "Star Wars"-karakterer, man ellers formodede var stendøde, kan det næppe udelukkes, at Natalie Portman på et tidspunkt vender tilbage i rollen som Padmé Amidala i et af de mange kommende "Star Wars"-projekter – måske i flashbacks, som vi så det med Hayden Christensens Anakin Skywalker i "Obi-Wan Kenobi". 

Tiden må vise, om vi nogensinde får Portman at se igen i "Star Wars"-regi. Men uanset hvad så har Lucasfilm hele tre "Star Wars"-film i støbeskeen samt ikke mindst serierne "Ahsoka", "The Acolyte" og "Skeleton Crew". 

Kommentarer

Natalie Portman er frisk på mere "Star Wars"

  • 4

    Det er egentlig spøjst hvor ofte skuespillere er klar på mere arbejde. Man skulle nærmest tro de levede af det.

    Sichlau24-05-23 11:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen