Nicolas Cage er klar til at droppe film for tv-serier

Legenden regner med at sige "adios!" til spillefilmene i en nær fremtid.

Der findes få skuespillere som Nicolas Cage. Manden, myten, internetmemet er en ubestridelig naturkraft og har medvirket i mere end 100 film, siden hans skuespilkarriere startede for noget nær 40 år siden. Nu nærmer Cage sig de 60 år, og i den forbindelse er det måske meget passende at tage sit liv op til revision, også selvom man efterhånden har prøvet kræfter med næsten alt inden for skuespilfaget. 

I et nyt interview med mediet UPROXX åbner legenden lidt op for, hvordan han ser sin karriere – både retrospektivt, og hvor den bevæger sig hen ad i fremtiden. Blandt andet tyder det på, at Cage så småt er ved at overveje andre muligheder end lige spillefilmene:

"Jeg har ikke lyst til at blive hængende i nogen genre eller nogen specifik skuespilstil. Jeg ville gerne prøve det hele. Og nu føler jeg, at jeg efter 45 år i over 100 film stort set har sagt alt, jeg har haft at sige, i forhold til filmkunsten. Og jeg vil gerne stoppe på toppen og sige 'adios!'."

Læs også: Nicolas Cage: Jeg blev ikke skuespiller for at være et meme

Senere i samme interview nævner Cage, at han optimalt set ser sig selv medvirke i yderligere tre til fire film, før han forhåbentlig får mulighed for at skifte formatet ud. Nic ser nemlig en mulighed i at bevæge sig hen i retningen af de små skærme og fokusere på serieformatet:

"Jeg er meget interesseret i fordybelsesstreaming med episodisk tv. Jeg kan se, hvad man er i stand til at gøre med en rolle, når man giver den tid til at udfolde sig. Jeg så Bryan Cranston stirre på en kuffert i en hel time i et afsnit af 'Breaking Bad'. Det har vi aldrig tid til i en spillefilm, så måske er fjernsyn det næstbedste skridt for mig. Vi får at se."

Cage har tidligere luftet idéen om at forlade skuespilfaget. For nogle år siden overvejede han at forlade skuespillet for i stedet at fokusere på rollen bag kameraet som instruktør. Han har dog til dags dato kun instrueret én enkelt film, så noget tyder på, at det er sværere at slippe filmmagien end som så. 

Mens vi venter på, at nogen snart tilbyder Nicolas Cage en rolle i den næste store tv-serie, så kan vi glæde os over, at legendens næste film, "Dream Scenario", får dansk premiere 1. februar 2024. Se traileren her:

Kommentarer

Nicolas Cage er klar til at droppe film for tv-serier

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen