Nicolas Cage: Jeg blev ikke skuespiller for at være et meme

Skuespilleren kan se lidt af sig selv i sin seneste rolle.

Nicolas Cage er mange ting. En levende legende, en superstjerne, verdens bedste skuespiller. En ting, han også er, er at være kendt for sine mere excentriske sider, sin samlermani og sin helt særlige måde at spille skuespil på.

Alt sammen ting, der har været med til at oversvømme internettet med lister, memes og parodier, der alle som en knytter sig til fænomenet Cage. Selv her hos Moovy, har vi gennem tiden været leveringsdygtige i en Cage-liste eller to:

Læs også: De mest Nicolas Cage-agtige Nicolas Cage-facts

Læs også: Top Tirsdag: De fem vildeste Nicolas Cage-freakouts

Den virale opmærksomhed er dog tilsyneladende ikke noget, som manden selv ser som andet end en eftertanke. I forbindelse med promoveringen af sin seneste film, "Dream Scenario", har Cage i et nyligt interview netop sat et par ord om memeificeringen af sig selv, samt hvordan det på sin vis ikke er langt fra det, der sker for hans karakter Paul i filmen:

"Jeg begyndte at spille skuespil, fordi jeg blev mere rørt af skuespillet end af nogen anden kunstart. Jeg startede ikke i filmbranchen for at blive et meme. Det var nyt! Jeg affandt mig med det, men det var en tilpasning. Jeg tænkte, at de måske ville få nogen til at gå tilbage og se filmene igen. Men jeg havde ingen kontrol over noget af det. Det er det samme, der sker med Paul i 'Dream Scenario': han har ingen kontrol over dette uforklarlige fænomen."

I "Dream Scenario" spiller Cage karakteren Paul, der pludselig får vendt op og ned på sin dagligdag, da han af uransagelige årsager dukker op i millioner af menneskers drømme... og mareridt. Måske en situation, Nicolas Cage har kunnet se sig selv i, hvis han har brugt et par sene aftener på at google sig selv og set noget af alt det materiale, der ligger derude. 

"Dream Scenario" får efter planen dansk premiere 1. februar 2024. Traileren kan ses her.

Kommentarer

Nicolas Cage: Jeg blev ikke skuespiller for at være et meme

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen