Ny instruktør fundet til "Uncharted"-filmatiseringen

Efter flere forsøg med andre instruktører har live-action-filmudgaven af "Uncharted" nu fået et kraftigt skub fremad med meddelelsen om, at Shawn Levy ("Nat på museet") skal instruere filmen. Spilserien udgav tidligere på året det fjerde spil, der centrerer om skattejægeren Nathan Drake, som rejser verden tynd for at samle historiske artefakter, løse gåder og skyde massevis af skurke. 

Shawn Levy skal instruere filmen for Sony Pictures. Instruktøren Joe Carnahan har stået for det seneste udkast af manuskriptet, men havde ikke tid til at sætte sig i instruktørstolen på projektet, da han skal instruere "Bad Boys for Life" for selvsamme studie. Endnu ingen skuespillere er knyttet til "Uncharted"-filmen på dette tidspunkt.

"Uncharted" bliver Levys første spillefilmsjob siden "Nat på museet 3: Gravkammerets hemmelighed" fra 2014. Han har fornyligt instrueret afsnit af den yderst populære Netflix-serie "Stranger Things" og vender tilbage til anden sæson. Derudover har han produceret den længe ventede sci-fi-film "Arrival" med Amy Adams.

På nuværende tidspunkt er der ingen information om, præcist hvilken historie filmatiseringen vil følge, og om den vil følge spilserien eller skabe sin helt egen historie. Hvis filmen klæber sig til plottet fra spillet, startende med "Uncharted: Drakes Fortune", ville det give mening, da dette er en slags oprindelseshistorie, og i det første spil følger vi Drake på jagten efter El Dorados forsvundne skat.     

Kommentarer

Ny instruktør fundet til "Uncharted"-filmatiseringen

 • ★★★0

  Ikke ligefrem drømme instruktøren til det her projekt, valget virker lidt forhastet, men på den anden side aner jeg ikke hvad jeg skal forvente af en Uncharted film og nogle ret få af hans film fandt jeg ret underholdene, men der skal sgu skrues op for underholdningen hvis han skal lave Uncharted og der skal findes en troværdig Nathan Drake.

  MOVIE100026-10-16 18:03

 • ★★★★★0

  Uncharted det hele er så filmisk og historien fortalt så godt allerede at man ikke føler behov for en ny historie, karakterne er bund solidt skrevet og emminent voice castet, og hvis man endelig sku gøre noget så sku det være Nathan Fillion men det tør Hollywood ikke, Chris Pratt ser jeg mere som en evt. arvetager af Indiana Jones hvis de vælger og reboote den. Men uanset så kan jeg bare ikke se ide'en i og forsøge og lave en film over en spilserie der er så filmisk i forvejen, med mange af de samme egenskaber en film har med Drama og, hvordan historien fortælles.

  Jeg er med på Sony sikkert tænker de bare vil ha universet ud til flere folk, money talks, men jeg ser det bare ikke for mig, nu har de forsøgt siden 2009.

  Hvor de sågar havde den frækhed og forslog en instruktør der intet anede om seriens styrke, lad os lave det til en skattejæger familie der redder kunstskatte suk.

  Bare drop ide'en Sony og lad Neil Druckmann og Co. arbejde i fred uden de skal være nervøse for deres hjertebarn.

  Elwood26-10-16 18:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen