Ny trailer ude til "The Irishman"

Hypet Netflix-satsning forener Martin Scorsese med Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci.

Med få dage tilbage til biografpremieren på "The Irishman" har Netflix udsendt endnu en officiel trailer, der kan ses herunder. Filmen, der er baseret på "I Heard You Paint Houses" af Charles Brandt, giver sin fortolkning af Frank "The Irishman" Sheerans liv og virke i New Yorks underverden.

Scorsese er tilbage, hvor han føler sig hjemme: I skildringen af organiseret kriminalitet i efterkrigstidens USA. Denne gang fortalt af krigsveteranen Frank Sheeran (Robert De Niro) – en lejemorder, som arbejdede sammen med nogle af de mest berygtede gangster i perioden. Over en række årtier fortælles historien om ét af de største uløste mysterier i amerikansk historie: Hvordan den lyssky fagforeningsmand Jimmy Hoffa (Al Pacino) forsvandt.

Med en spilletid på 3 timer og 29 minutter og et budget på 159 mio. dollars satser Netflix stort på Martin Scorseses gangsteropus, der også har Harvey Keitel, Anna Paquin, Ray Romano og Jesse Plemons på rollelisten. 

"The Irishman" får begrænset premiere i udvalgte biografer 21. november, mens den udsendes på Netflix 27. november.

Kommentarer

Ny trailer ude til "The Irishman"

  • 0

    Jeg elsker skuespillerne, jeg elsker instruktøren og jeg elsker genren... men jeg skal ikke se den her, desværre! Jeg magter slet ikke se på det der cgi-helvede de har lavet med skuespillerne. Det næsten ægte ud... næsten! og det er det der er problemet. Det ser for ægte ud, ifht at man stadig godt kan se de er fake, og derfor føles det sært, og som om man sidder og ser et computerspil hele vejen. Man kan slet ikke blive fastholdt i filmens magi, når man ser de er så fake

    Sjølle20-11-19 14:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen