Nyt "Karate Kid"-reboot angiveligt på vej

Den nye film kommer ikke til at have nogen tilknytning til den ekstremt succesfulde "Cobra Kai"-serie.

Vi er blot en lille måned fra streaming-premieren på 5. sæson af "Cobra Kai" – Netflix' ekstremt populære seriefortsættelse til 1980'ernes "Karate Kid"-filmtrilogi.

Og vi ved allerede, at der er endnu flere "Cobra Kai"-sæsoner og spin-offs i støbeskeen. Men ifølge ComingSoon arbejder Sony Pictures (som også samarbejder med Netflix på "Cobra Kai") også på en ny "Karate Kid"-film, som ikke har nogen direkte relation til franchisens andre dele.

Den nye "Karate Kid"-film bliver i stedet et reboot – ligesom Harald Zwarts "The Karate Kid" fra 2010, hvori Jackie Chan spillede en aldrende karatemester, der underviser en ung knægt, spillet af Jaden Smith, i kampsport. Filmen blev ikke just skamrost og fik ingen fortsættelser, men den indtjente næsten 360 mio. dollars på verdensplan.

Se også: "Cobra Kai": Karate-konflikten spidser til i første trailer til 5. sæson

Sony har hyret Rob Lieber ("Peter Kanin") til at skrive manuskriptet til den nye "Karate Kid"-film, som endnu ikke er blevet officielt annonceret.

Den nye film twister også originalens opskrift en smule – denne gang er det nemlig den unge helt, som underviser en ældre bekendt i karate.

Ifølge ComingSoon vil den nye "Karate Kid" stille skarpt på den 17-årige Li, som pludselig tvinges til at flytte til New York. En tragedie har torpederet Lis forhold til hans mor, men han falder til ro efter mødet med sin nye klassekammerat Mia og hendes far, Victor. Og det er Victor, som Li underviser.

Som sagt er den nye "Karate Kid"-film endnu ikke blevet annonceret, så vi skal nok ikke forvente at se den i biffen inden for nærmeste fremtid.

Kommentarer

Nyt "Karate Kid"-reboot angiveligt på vej

  • 1

    Nej...

    Elgsdyr12-08-22 16:09

  • ★★★0

    Det nyeste Reboot havde ikke meget med karate at gøre, men nærmere kung Fu, hvilket var ærgerligt. Dog var kemien mellem Jaden Smith og Chan spot on...men ak skuffende. Hvis de så bare kommer lidt i nærheden af hvad Cobra Kai formåede, kunne den måske være et kig værd.

    Ryder66612-08-22 17:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen