"Oppenheimer" bliver Christopher Nolans hidtil længste film

Instruktørens meget imødesete atombombefilm bliver næsten tre timer lang.

Du kan godt belave dig på at bestille et ekstra stort bæger popcorn, hvis du har planer om at opleve Christopher Nolans kommende storfilm, "Oppenheimer", i biografen.

Filmen om verdens første atomvåben sprænger nemlig rammerne for spilletiden i et Nolan-værk. Det afslører den succesrige instruktør selv i et nyligt interview med Total Film:

"Den er noget længere end den længste, vi har lavet. Den kysser de tre timer," siger Nolan om spilletiden. Dermed bliver "Oppenheimer" længere end Christopher Nolans hidtil længste film, "Interstellar", der "kun" er 169 minutter lang.

Se også: Ny sprængfarlig trailer til Christopher Nolans "Oppenheimer"

I "Oppenheimer" spiller Cillian Murphy fysikeren J. Robert Oppenheimer, der var en del af det sagnomspundne Manhattan Project, der udarbejdede verdens første atomvåben under 2. Verdenskrig. 

Ud over Murphy består rollelisten af store navne som Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Kenneth Branagh og Gary Oldman.

"Oppenheimer" bliver uden tvivl en eksplosiv oplevelse, når filmen sprænger sig ind i de danske biografsale den 20. juli.

Kommentarer

"Oppenheimer" bliver Christopher Nolans hidtil længste film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen