Trailer: Ryan Gosling tuder til Taylor Swift i nyt smugkig på "The Fall Guy"

"Gør vi ikke alle sammen det?"

Action. Romantik. Drama. Kredsløbstræning. Rum-cowboys. Mineraler. Sværd. Røvklap. Ja, som den nyeste trailer til "The Fall Guy" slår fast, så har David Leitchs actionfyldte romcom nærmest alt, man kan forlange af en film.

Som Ryan Gosling fortalte Moovy TV i 2022, så var det actiongenren, der for alvor kickstartede skuespillerens kærlighed til filmmediet – og oven på roller i mere aparte actionfilm som "Drive" og "The Nice Guys" samt Netflix-storfilmen "The Gray Man" så byder Gosling snart genren op til dans igen i "The Fall Guy".

"The Fall Guy" er baseret på tv-serien af samme navn (1981-1986), som handler om en stuntmand, der samtidigt arbejder som dusørjæger – et plot, der ikke ligefrem ligger lysår fra fortællingen i Nicolas Winding Refns "Drive" med Gosling.

"The Fall Guy" er dog tydeligvis langt let i tonen end Refns kultfilm, og hér bliver der også skruet helt op for det romantiske blus, idet Goslings stuntmand, Colt, og Emily Blunts filminstruktør, Jody, tørner sammen, mens Colt forsøger at finde en forsvundet filmstjerne og får alskens skydegale slyngler på nakken.

Læs også: "The Gray Man 2" ligger et pænt stykke ude i fremtiden

"The Fall Guy" er pudsigt nok også instrueret af en tidligere stuntmand, David Leitch, som har lavet flere store actionbaskere de seneste år – herunder "Atomic Blonde", "Bullet Train", "Deadpool 2" og den første "John Wick".

Ud over Gosling og Blunt medvirker bl.a. Aaron Taylor-Johnson ("Kick-Ass"), Hannah Waddingham ("Ted Lasso"), Stephanie Hsu ("Everything Everywhere All at Once") og Winston Duke ("Black Panther: Wakanda Forever") i Leitchs kulørte actionbrag. Også Lee Majors, som spillede stuntmanden Colt i den oprindelige tv-serie, medvirker i denne ombæring.

"The Fall Guy" falder ned i de danske biografsale den 1. maj. Se den nyeste trailer her:

Kommentarer

Ryan Gosling tuder til Taylor Swift i nyt smugkig på "The Fall Guy"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen