Podcast: Oscar-reaktioner 2024 + Oscar-væddemål

Moovy Podcast reagerer på nattens Oscar-show, hvor "Oppenheimer" fik en eksplosiv sejr.

Efter en fantastisk nat, hvor dine værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, guidede alle biografgængere i Format Biograf i Ballerup igennem et storladent show, susede de hjem til Aarhus for at optage deres Oscar-reaktioner!

Det blev den helt store sejr til Christopher Nolan og favoritten "Oppenheimer", men det er alle facetter af showet, der bliver taget fat i. Fra Arnold Schwarzenegger og Danny DeVito til en nøgen John Cena, fra Ryan Gosling og "I'm Just Ken" til John Mulaney, der gengiver "Field of Dreams".

Vil du se en liste over alle vinderne, så findes den lige her.

HØR OGSÅ: TOP 10: STEVEN SPIELBERG M. NIKOLAJ TARP

Reaktionerne er dugfriske og påvirket af sammenlagt to timers søvn, hvorfor stemningen er god og humøret højt. De to værter afrunder også deres Oscar-væddemål, der resulterer i en afsløring af den næste film til den kommende Spotlight-episode.

Friendly reminder: Når du er færdig med episoden, skal du huske at hoppe tilbage og lytte til Top 10: Steven Spielberg med Nikolaj Tarp - vi ved godt, at du har pauset den!

Tak, fordi I lytter med!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Oscar-reaktioner 2024 + Oscar-væddemål

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen