Netflix betaler 3 milliarder kroner for "Knives Out"-fortsættelserne

Streamingtjenesten har tydeligvis stort tiltro til Rian Johnsons krimisaga med Daniel Craig i front.

Vi har længe vidst, at en fortsættelse til krimi-hittet "Knives Out - Var det mord?" er på vej. Rian Johnson ("Star Wars: The Last Jedi") både skrev og instruerede thrilleren fra 2019, der indtjente godt 310 mio. dollars på verdensplan, og som sikrede Johnson en Oscar-nominering takket være hans fornemme manus til filmen.

For lige godt et års tid siden fik "Knives Out 2" officielt grønt lys, og Daniel Craig vender tilbage i toeren som den excentriske mesterdetektiv Benoit Blanc, som skulle opklare en aldrende forfatters mystiske død i den første film.

Vi ved endnu ikke noget om fortsættelsens plot, ud over at Blanc formentlig er den eneste karakter fra den første film, som vender tilbage i anden ombæring.

Hvorom alting er, så var Netflix så begejstrede for Johnsons første film, at de nu har købt rettighederne til både "Knives Out 2" og sågar en "Knives Out 3" for sammenlagt 450 mio. dollars – altså rundt regnet 3 mia. kroner.

Læs også: Rian Johnson laver ny krimiserie: "Poker Face"

Der er altså tale om et iøjnefaldende tal, som er hele 140 mio. dollars større end det beløb, som den første "Knives Out" formåede at indtjene på biograffronten.

Variety rapporterer, at der er tale om et af de allerstørste beløb, der nogensinde er blevet betalt for filmrettigheder. I en tid, hvor både HBO Max og Disney+ oplever stor succes og popularitet, og store, nye streamingtjenester som Paramount+ lanceres, er Netflix ivrige efter at få eneret på store filmfranchises.

Vi ved dog endnu ikke, om "Knives Out 2" og "Knives Out 3" også udkommer i få, udvalgte biografer ligesom Martin Scorseses ambitiøse Netflix-film "The Irishman".

Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's interviews med Rian Johnson og skuespilleren Don Johnson op til premieren på "Knives Out - Var det mord?" forrige år:

Kommentarer

Netflix betaler 3 milliarder kroner for "Knives Out"-fortsættelserne

 • 0

  Med de absurde beløb som Netflix kan kaste efter projekter, er det voldsomt så lidt de producerer som falder i min sarte smag. Men det må være en helt vanvittig god forretning, når der lige bliver kastet tre milliarder efter to, skulle man tro, relativt budgetvenlige krimifilm.

  ZimaBlue 1-04-21 17:54

 • 0

  Aprilsnar :-)

  Coppola 1-04-21 20:20

 • ★★★★★0

  Aprilsnar :-)

  Nope :)

  The Insider 1-04-21 20:43

 • ★★★★1

  Aprilsnar :-)

  Så skal Moovy have lavet den sammen med Variety, som historien er taget fra, som de også skriver ;) 

  Åkepool 1-04-21 21:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen