"Scream 6" bliver seriens blodigste kapitel

Ghostface tager til storbyen.

Da den femte "Scream"-film fik premiere tidligere i år, blev den allerede fra premieredagen en gigasucces. Derfor måtte endnu en fortsættelse naturligvis følge trop, og allerede om få måneder – knap et år efter den sidste films premieredato – får den sjette "Scream" premiere.

Desværre er det denne gang uden franchisens final girl over dem alle. Neve Campbell vender nemlig ikke tilbage i rollen som Sidney Prescott. I stedet vil filmen i højere grad fokusere på de nye karakterer. De vil få hjælp fra enkelte gamle kendinge, men det vil være den næste generation af ofre og overlevere, som vil bære historien.  

Læs også: Fem til fredag: 5 perler af gysermesteren Wes Craven, som du kan se lige nu!

Selvom Campbell ikke er med, har vi dog stadig noget at se frem til. I et nyt interview fortæller en af filmens stjerner, Melissa Barrera, at den kommende film bliver sagaens absolut blodigste kapitel. Ifølge Barrera kan vi nemlig forvente en film, der bliver op til hundrede gange mere blodig end de foregående(!).

I den sjette "Scream" er handlingen flyttet til storbyens menneskemylder. Filmen udspiller sig i New York, hvor ghostface atter engang vil hakke sig lystigt gennem en lang række uskyldige ofre.

Ud over Melissa Barrera er Jenna Ortega ("Wednesday") også på rollelisten. De får selskab af en anden af franchisens grand old ladies, Courteney Cox. Derudover vender et andet semi-velkendt ansigt tilbage – Hayden Panettiere, der spillede filmnørden Kirby i "Scream 4", overlevede strabadserne og er nu klar til endnu en tur mod ghostface.

"Scream 6" får efter planen premiere 9. marts 2023.

Kommentarer

"Scream 6" bliver seriens blodigste kapitel

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen