"She-Hulk"-forfatter forklarer: Derfor dukkede superskurken Abomination op i "Shang-Chi"-filmen

Hulks ærkefjende dukkede op i "The Incredible Hulk" tilbage i 2008 og har en stor rolle i "She-Hulk: Attorney at Law" – men inden da fik Abomination en spøjs cameo.

I torsdags var der streaming-premiere på Marvels Studios' nyeste serie, "She-Hulk: Attorney at Law", som handler om Bruce 'Hulk' Banners superkusine, Jennifer 'She-Hulk' Walters.

Det første afsnit fokuserede på Walters' forvandling og hendes "superheltetræning" sammen med fætter Banner. Men takket være seriens trailers ved vi allerede, at flere andre Marvel-kendinge dukker op i fremtidige afsnit – herunder superskurken Abomination, som var Hulks modstander tilbage i "The Incredible Hulk" fra 2008, og som spilles af den tilbagevendende Tim Roth ("Reservoir Dogs", "The Hateful Eight").

Abomination er et næsten usårligt monster på størrelse med Hulk, som under sin muterede hud – når hans superkræfter ikke har gjort ham kæmpestor – er elitesoldaten Emil Blonsky.

Læs også: "The X-Files"-stjernen David Duchovny var tæt på at få rollen som Hulk

Men vi fik allerede et gensyn med Abomination i sidste års "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" – en munter cameo, hvor monsteret kort sloges mod troldmanden Wong i en halvstor arena.

Det var dog blot Roths stemme, der blev brugt i "Shang-Chi"-filmen, mens Roth både optræder som Blonsky i menneskeform og monsterform i "She-Hulk: Attorney at Law". Og i et interview med ComicBook.com afslører "She-Hulk"-manuskriptforfatteren Jessica Gao, hvorfor Abomination fik et comeback før den nye MCU-serie:

"Emil Blonsky var en del af min oprindelige pitch til 'She-Hulk: Attorney at Law', og dengang havde vi ikke set ham siden 2008 i 'The Incredible Hulk'. Jeg anede ikke, hvad Marvel Studios' forhold til karakteren var længere. Jeg vidste ikke, om de havde nogle planer med figuren, men det var en historie, jeg gerne ville fortælle, så jeg skrev Blonsky ind.

"Han spiller en stor rolle i tv-serien, og han var en stor del af den oprindelige pitch, og vi skabte en hel fortælling om ham. Og fordi alt, Marvel laver, er forbundet, så blev han indsat i 'Shang-Chi' – fordi han var med i vores serie. Det var altså for at få folk til at huske karakteren og til at tænke: 'Åh, jeg bør lige læse op på ham og huske, hvem han er, og hvad der skete med ham.'"

Vi ved endnu ikke, om Marvel har planer om at bruge Tim Roth og Abomination igen efter 1. sæson af "She-Hulk: Attorney at Law", men det er ikke utænkeligt, at han dukker op i den kommende Marvel-film "Thunderbolts", der udkommer i sommeren 2024, og som handler om et hold af skurke og antihelte, der kæmper for at redde verden.

Herunder kan I i øvrigt se vores eget interview med Jessica Gao, som bl.a. taler med Moovy TV om førnævnte Tim Roth, "Rick and Morty" og Captain Americas mødom(!):

Kommentarer

"She-Hulk"-forfatter forklarer: Derfor dukkede superskurken Abomination op i "Shang-Chi"-filmen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen