Sylvester Stallone arbejder på nye versioner af "Rocky V" og "Rocky Balboa"

Sly er åbenbart ikke færdig med at pille ved de gamle film i den hårdtslående franchise.

Som tidligere rapporteret fik vi i 2021 en Director’s Cut-version af boksebraget "Rocky IV". Den kan du vel at mærke se på det store lærred i 4K i FORMAT Biograf den 1. februar kl. 19.00 – book billetter her.

Den alternative udgave fik den mundrette titel "Rocky vs. Drago: The Ultimate Director’s Cut", og dén er angiveligt tættere på Sylvester Stallones oprindelige vision, end den vi fik i 1985.

Nu forlyder det, at Sylvester Stallone også arbejder på nye versioner af boksesagaens femte og sjette kapitler, hhv. "Rocky V" og "Rocky Balboa". Det skriver internettets største hjemmevideo-site, The Digital Bits

Se også: Første hårdtslående trailer til "Creed III"

Samtidigt er der en flot 4K UHD Steelboks-udgivelse på vej med de første fire "Rocky"-film – den såkaldte "Rocky: The Knockout Collection". Du kan se et billede af boksen herunder.

Boksen indeholder ud over "Rocky", "Rocky II" og "Rocky III" begge udgaver af "Rocky IV" samt en bonusdisk med ekstramateriale heriblandt dokumentaren "The Making of Rocky vs. Drago: Keep Punching". Boksen er sat til at udkomme den 28. februar.

Og The Digital Bits skriver, at "Rocky V" og "Rocky Balboa" ikke følger med, idet Stallone er i fuld gang md at klippe alternative udgaver af de film, som udkommer på et stadig ukendt tidspunkt.

Den originale "Rocky" fra 1976 blev startskuddet på en særdeles populær og sejlivet franchise, der indtil videre tæller seks film i hovedsagaen samt spin-off-serien "Creed". Tredje kapitel i "Creed"-føljetonen udkommer i biograferne herhjemme den 2. marts.

Husk som sagt, at "Rocky vs. Drago: The Ultimate Director’s Cut" kan ses i FORMAT Biograf den 1. februar. Billetter kan bestilles her, og filmen introduceres i øvrigt af Moovys Johan Albrechtsen.

Kommentarer

Sylvester Stallone arbejder på nye versioner af "Rocky V" og "Rocky Balboa"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen