Sylvester Stallone afslører plakaten til "Rocky IV: Director´s Cut"

Fjerde hårdtslående kapitel i den berømte boksesaga er på trapperne i en alternativ udgave.

Som tidligere rapporteret har Sylvester Stallone i et stykke tid arbejdet på en (ifølge ham selv) fantastisk Director's Cut-version af boksebraget "Rocky IV" fra 1985.

Nu har Sly via sin Instagram-konto afsløret filmens spritnye plakat, der kan ses herunder i fuld størrelse. Som det fremgår af plakaten, går den nye udgave under navnet "Rocky IV - Director's Cut".

Stallone har ellers tidligere indikeret, at den nye titel lyder "Rocky vs. Drago - The Ultimate Director's Cut", men noget tyder altså på, at instruktøren/skuespilleren har ændret mening – den længere originaltitel var måske ikke Instagram-venlig nok.

Læs også: Sylvester Stallone: Rambo vender måske tilbage

Hvorom alting er, så får den opdaterede version premiere i Rockys egen hjemby, Philadelphia, men præcis hvornår vides stadig ikke, men ifølge Stallone sker det inden for en nær fremtid.

Den nye udgave af "Rocky IV" er angiveligt tættere på Stallones oprindelige vision end den version, der endte på biograflærredet back in the day, og den byder blandt andet på nye optagelser fra den skæbnesvangre dyst mellem Ivan Drago (Dolph Lundgren) og Apollo Creed (Carl Weathers), og så er Paulies robot, SICO, ifølge Stallone blevet klippet helt ud af filmen.

Stallone har endvidere løftet sløret for en helt ny dokumentar i spillefilmslængde om skabelsen af Director's Cut-udgaven af "Rocky IV", og den er såmænd filmet på en iPhone under lockdown.

Kommentarer

Sylvester Stallone afslører plakaten til "Rocky IV: Director´s Cut"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen