Nye abonnenter strømmer til Netflix under pandemien

Streaming-tjenesten har fået 15,8 mio. nye brugere i 2020´s første kvartal – knap 9 mio. flere end forventet.

Vi har tidligere rapporteret her på Moovy, at brugen af Netflix er eksploderet under corona-krisen, hvor millioner af borgere på verdensplan er nødt til at blive indenfor, og at internettet derfor er kommet under pres i mange lande.

Siden da har Netflix (ligesom YouTube) skruet ned for billedkvaliteten, men til gengæld har selskabet skruet op for besøgstallene.

Læs også: Moovy og DR anbefaler gode film til hjemmekarantænen

Netflix har fået hele 15,8 mio. nye abonnenter siden 1. januar 2020, selvom selskabet kun havde forventet at få 7 mio. nye abonnenter i årets første kvartal.

Men Netflix' administrerende direktør, Reed Hastings, er ikke i humør til at blære sig. I et brev til selskabets aktionærer skriver han:

"I de 20+ år, vi har eksisteret, har vi aldrig set en fremtid, der var mere usikker eller foruroligende. Coronavirussen har nået alle fire verdenshjørner, og uden omfattende behandling eller en vaccine aner ingen, hvordan eller hvornår denne frygtelige krise vil slutte. Det, som er åbenlyst, er, at de menneskelige omkostninger er store, og millioner af mennesker har mistet arbejdet."

Netflix forventer også, at antallet af abonnenter og visninger vil dale igen, når folk begynder at vende tilbage til arbejde.

Kommentarer

Nye abonnenter strømmer til Netflix under pandemien

 • ★★★★★★0

  Jeg fatter ikke at de ikke åbner Disney+ lige netop nu. De kunne tjene helt sindsygt meget..

  davenport23-04-20 13:01

 • ★★★★★★0

  Jeg fatter ikke at de ikke åbner Disney+ lige netop nu. De kunne tjene helt sindsygt meget..

  Grunden er sikkert den samme, som da de satte en lanceringsdato. De skal have hevet rettigheder hjem igen, bygget infrastruktur op osv.

  Hvis det ikke er på plads, lancerer de en tjeneste som mangler det indhold, som er til rådighed i USA og som sandsynligvis ikke virker efter hensigten.

  Zero Cool23-04-20 14:04

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen