"The Invisible Man"-stjerne slutter sig til "Black Adam" med Dwayne Johnson

Aldis Hodge skal angiveligt spille superhelten Hawkman i DC-filmen.

Dwayne Johnson har sikret sig endnu en legekammerat, til når han efter planen tørner ud som superskurken Black Adam i filmen om DC Comics-karakteren. Amerikanske Aldis Hodge har nemlig sluttet sig til projektet, hvor han skal portrættere DC-helten Hawkman.

Hodge har haft større roller i tv-serierne "Leverage" og "Underground", men er måske mest kendt for at spille en af hovedrollerne i dette års genindspilning af "The Invisible Man". Tidligere har den 34-årige skuespiller desuden givet den som filmversioner af figurer fra virkelighedens verden – i 2016 som rapperen MC Ren med hiphop-biopic'en "Straight Outta Compton" og i 2018 med titelrollen i "Brian Banks" om den uskyldigt dømte footballspiller af samme navn.

For tiden er han endvidere aktuel i festivalkredse, da han spiller en anden footballstjerne, den legendariske Jim Brown, i Regina Kings drama "One Night in Miami".

superhelt fra 40'erne

Hawkman-figuren optrådte første gang i tegneserieformat i 1940 og er, som navnet antyder, i sin superhelteform inspireret af høgen. Han kan derfor flyve og er derudover særdeles ferm med sin karakteristiske stridskølle. I menneskeform går han under navnet Carter Hall.

Udover Johnson og Hodge udgøres filmens cast indtil videre kun af Noah Centineo ("Hvis bare du var min"-filmene på Netflix), som skal spille superhelten Atom Smasher. Filmen instrueres af Jaume Collet-Serra, der tidligere har lavet film som "Sidste stop", "The Shallows" og "Non-Stop". Han er derudover manden bag Disneys kommende "Jungle Cruise", som også har Dwayne Johnson i en af hovedrollerne.

"Black Adam" skyder optagelserne i gang enten til vinter eller næste forår, og filmen står til at udkomme 22. december 2021.

Kommentarer

"The Invisible Man"-stjerne slutter sig til "Black Adam" med Dwayne Johnson

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen