The Rock og Kevin Hart klar på "Jumanji"-reboot

Der har i årevis floreret rygter om et reboot af familiefilmen "Jumanji" fra 1995. Og nu lader det til, at nyfortolkningen omsider får luft under vingerne: skuespillerne Dwayne "The Rock" Johnson og Kevin Hart er nemlig i forhandlinger om at medvirke i filmen.

Robin Williams og en ung Kirsten Dunst medvirkede i den oprindelige "Jumanji", som var baseret på Chris Van Allsburgs eventyrbog fra 1981. Både bogen og filmen beretter om to børn, der finder et magisk brætspil ved navn Jumanji, og så snart terningerne begynder at rulle, slippes et væld af vilde dyr løs i den virkelige verden, og alskens naturkatastrofer udløses. Kun ved at færdiggøre spillet kan vanviddet standses...

Williams spillede en ældre fyr, som i sin tid blev fanget i brætspillet og befriet af børnene, men det vides endnu ikke, om Johnson og Hart skal overtage børnenes roller i historien eller spiller nogle helt nye karakterer.Den nye "Jumanji" instrueres af Jake Kasdan ("Bad Teacher", "Sex Tape") og har hele fire manuskriptforfattere med om bord – vi finder ud af, hvad de har skruet sammen, når "Jumanji" får biografpremiere til juli 2017.

Forinden da kan Johnson og Hart ses i actionkomedien "Central Intelligence", som har dansk biografpremiere 30. juni i år. Du kan se traileren herunder:

Kommentarer

The Rock og Kevin Hart klar på "Jumanji"-reboot

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen