Trailer: "Borderlands"-traileren med Cate Blanchett og Co. er omsider landet

Det er tre år siden, at Eli Roths spilfilmatisering blev skudt – nu har vi så endelig fået det første sprængfarlige smugkig.

"Borderlands"-filmen har haft en meget besværlig fødsel. Helt tilbage i 2020 skrev vi her på Moovy, at Cate Blanchett havde takket ja til en hovedrolle i filmen, og kameraerne begyndte at rulle i foråret 2021. Men så blev der pludselig meget stille om Eli Roths spilfilmatisering, før "Deadpool"-instruktøren Tim Miller pludselig overtog Roths dirigentstok bag kameraet i januar 2023, alt imens rygter om en problemfyldt produktion begyndte at florere online.

Vi var næsten begyndt at tro, at filmen aldrig ville udkomme, men sidste sommer fik "Borderlands" endelig en premieredato her i 2024, og nu har filmselskabet Lionsgate så frigivet den første trailer til filmen, og den kan ses herunder.

Læs også: "Fallout": Første eksplosive trailer til den længe ventede sci-fi-serie

Ligesom de oprindelige "Borderlands"-videospil (som tilsammen er blevet solgt i over 80 millioner eksemplarer) udspiller filmatiseringen sig i fremtiden på planeten Pandora, hvor en gruppe charmerende dusørjægere – vault hunters – bakser med rumvæsner og grumme banditter, alt imens de leder efter en kæmpe, skjult skat.

Filmens stjernespækkede cast består af bl.a. førnævnte Cate Blanchett samt Jamie Lee Curtis, Kevin Hart, Jack Black og Ariana Greenblatt, og Roth er vel at mærke stadig krediteret som filmens hovedinstruktør. Han har også skrevet manuskriptet til filmen.

"Borderlands" lander i de danske biografer den 8. august i år, og den første trailer kan ses her:

Kommentarer

"Borderlands"-traileren med Cate Blanchett og Co. er omsider landet

 • ★★★★★0

  Jeg tror Eli Roth har genset nogle James Gunn film liiiiidt for ofte…

  David Lund21-02-24 20:04

 • 0

  Det var virkelig ikke positivt. Det var fejl-casting på fejl-casting.

  T'hain21-02-24 21:39

 • ★★★★★★0

  Nu har jeg intet kendskab til Borderlandsspillet - men det her ligner en blanding mellem Mad Max og Jumanji, og alene Cate Blanchett og Jamie Lee Curtis, i samme film - gør da at jeg vil holde øje med den.

  Jeg forventer bestemt ikke det store - men ELO's soundtrack gør noget godt for den (jeg håber ikke det er begrænset til traileren).

  Wayne22-02-24 09:36

 • 0

  Havde jeg været 18, havde jeg måske synes det var fedt.
  Nu er jeg dog 38 og får både ondt i hovedet og i øjnene. 

  jarlen22-02-24 09:39

 • 0

  Eli Roth laver ikke en gyserfilm. Det må jo næsten blive et mesterværk.

  Det kan selvfølgelig argumenteres at det at se hans film er skræmmende nok i sig selv.

  Kiyonji22-02-24 09:54

 • ★★★★★0

  Havde jeg været 18, havde jeg måske synes det var fedt.
  Nu er jeg dog 38 og får både ondt i hovedet og i øjnene. 

  Mjaaah - havde du været 18 år, havde du nok tænkt “hvorfor spiller alle de her gamle mennesker teenagere i den her film?”

  David Lund22-02-24 10:16

 • ★★★★★0

  Kate Balnchet ligner en bored Star Lord

  Med alt det sagt ser bedre ud end Madame Web.

  jeg tror dog ikke det blir en ny GOTG, og producer bag Uncharted og Venom folkene det spår ikke forventning højt, men jeg er da fortsat lidt nysgerrig.

  Elwood22-02-24 10:31

 • ★★★★★1

  Sjovt. Jeg blev vildt nysgerrig på omsider at spille spillene, efter filmen blev annonceret. Siden da har jeg spillet dem alle og tilmed fået platinum i både Borderlands 1, 2 og 3, så man kan vel godt betegne mig som fan (endda STOR fan) af franchisen nu. Og den her trailer (minus ét enkelt øjeblik) ligner simpelthen... puha.

  The Insider22-02-24 17:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen