Timothy Olyphant var tæt på at få rollen som Kirk i J.J. Abrams’ "Star Trek"

Før han dukkede op som sherif i "Star Wars", kunne "Justified"-stjernen have spillet en kaptajn i "Star Trek".

Sidste sommer skrev vi her på Moovy, at "Guardians of the Galaxy"-stjernen Chris Pratt var i spil til rollen som rumskibskaptajnen James T. Kirk i J.J. Abrams' første "Star Trek" fra 2009.

Rollen big som bekendt til en anden Chris, Chris Pine, men nu afslører en anden Hollywood-stjerne, Timothy Olyphant, at han også havde diskussioner med Abrams om at påtage sig rollen som skipperen på USS Enterprise.

Det er i podcasten Happy Sad Confused, at Olyphant for nylig afslørede "Star Trek"-anekdoten. Olyphant er nok bedst kendt for at spille tre forskellige tv-sheriffer i hhv. "Deadwood", "Justified" og "The Mandalorian".

Se også: Moovy TV: "The Mandalorian"-interview med Jon Favreau

Og Olyphant fortæller i interviewet, at han faktisk først var til audition på rollen som Enterprises cheflæge, Leonard McCoy, som i sidste ende blev spillet af Karl Urban:

"Her er, hvad jeg kan fortælle om 'Star Trek': Jeg aflagde prøve for J.J. Abrams, og han er bare en herlig, herlig fyr. Og det var en herlig, herlig auditionproces. Jeg var til audition på rollen som lægen, men så sagde Abrams: 'Jeg har allerede fundet en fyr til dén rolle. Men jeg har ikke en Kirk endnu.'"

Olyphant fortæller dog, at han ikke fik rollen som Kirk, da både filmselskabet og Abrams var på udkig efter en yngre skuespiller. Men eftersom den castingproces tog uventet lang tid, begyndte Abrams og Co. at kigge på lidt ældre skuespillere såsom Olyphant, der er 13 år ældre end Chris Pine.

Olyphant er dog på ingen måde arrig på Pine over at have mistet rollen til sin yngre kollega:

"Jeg har siden da mødt Chris Pine, og jeg er kæmpefan af ham både på og væk fra det store lærred. Jeg elsker den mand. Han er en skøn fyr. Jeg var engang inviteret til Golden Globes, og jeg sad næsten hele aftenen i baren sammen med Chris Pine."

Ganske vist har vi aldrig drukket os stive sammen med Chris Pine, men vi mødte ham dog tilbage i 2016 op til biografpremieren på "Star Trek Beyond", som I kan gense den 30. september i FORMAT Biograf – det interview kan I se her:

Kommentarer

Timothy Olyphant var tæt på at få rollen som Kirk i J.J. Abrams’ "Star Trek"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen