Tom Hardys Al Capone-film starter snart optagelser med "Twin Peaks"-stjerne

Den vanærede "Fantastic Four"-instruktør Josh Trank står bag filmen.

Tom Hardy får godt selskab i sin næste film, "Fonzo", som er skrevet og instrueret af "Fantastic Four"-instruktøren Josh Trank. Filmen, der omhandler den famøse gangster Al Capone, har føjet en række skuespillere til castet.

Optagelserne til filmen starter i april med "Twin Peaks"-stjernen Kyle MacLachlan i rollen som Capones læge, Karlock, og Matt Dillon skal portrættere Capones ældste ven, Johnny. Skuespillerinderne Linda Cardellini og Katherine Narducci skal spille henholdsvis Al Capones hårdtprøvede kone, Mae, og hans søster, Rosie.

Se også: Anmeldelse: Fantastic Four (Blu-ray)

Tom Hardy har rollen som den ekstravagante og hårdkogte gangsterboss, men i modsætning til mange andre filmatiseringer om Capone skal "Fonzo" omhandle de sidste dage i hans liv. Filmen vil vise en forvirret og demensramt Capone, der tænker tilbage på sit liv og sine gerninger efter at have siddet otte år i fængsel.

Filmens 34-årige instruktør Josh Trank har om nogen oplevet både succes og fiasko i Hollywood. Hans instruktørdebut, "Chronicle", var med et lavt budget samtidig et stort hit ved billetlugerne. Dette førte til fiaskoen "Fantastic Four" og efterfølgende kritik af Tranks opførsel på filmsettet. Derfor har Trank brug for et solidt comeback, og forhåbentligt hjælpes han på vej af filmens solide cast.

Kommentarer

Tom Hardys Al Capone-film starter snart optagelser med "Twin Peaks"-stjerne

  • 0

    Jeg fandt faktisk Fantastic Four interessant. Så det er denne også... 

    Nickell20-03-18 06:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen