Både "Venom 3" og "Bad Boys 4" kommer næste sommer

Mens flere storfilm netop nu udskydes, er der også kommet premieredatoer på plads til to af 2024's store fortsættelser.

For nylig kom det frem, at Warner Bros. overvejer at udskyde flere kommende storfilm – herunder "Dune: Del 2" og "Farven lilla" – grundet manuskriptforfatternes og skuespillernes respektive strejker i Hollywood, som gør det svært både at færdiggøre og promovere film.

Og i går skrev vi så, at Sony Pictures bl.a. har udskudt Marvel-filmen "Kraven the Hunter" et helt år og "Spider-Man: Beyond the Spider-Verse" på ubestemt tid.

Til gengæld har netop Sony nu fastlagt, at to af 2024's store titler, "Venom 3" og "Bad Boys 4", har fået fastlagte premieredatoer.

Læs også: Will Smith: "Wild Wild West" er min værste film

Der gik hele 17 år mellem "Bad Boys II" og "Bad Boys for Life", men actionseriens 4. film gik hurtigt produktion, efter at 3'eren indtjente godt 425 mio. dollars på verdensplan under pandemien og således endte som 2020's største Hollywood-hit.

Både Will Smith og Martin Lawrence vender tilbage som de rapkæftede politibetjente Mike Lowrey og Marcus Burnett. "Bad Boys 4" har endnu ikke fået en officiel titel, men den udkommer altså den 14. juni 2024 i USA og formentlig cirka samtidigt i Danmark.

Den næste (og tredje) "Venom"-film om Tom Hardys superantihelt har heller ikke fået en officiel titel endnu, men "Venom 3" udkommer den 12. juli 2024 i USA. Filmen skrives og instrueres af Kelly Marcel, som også skrev seriens to forrige film, "Venom" og "Venom: Let There Be Carnage", som tilsammen har indtjent næsten 1,4 mia. dollars på verdensplan.

Det er selvfølgelig ikke utænkeligt, at de to film ender med at blive udskudt grundet de igangværende strejker.

Kommentarer

Både "Venom 3" og "Bad Boys 4" kommer næste sommer

 • ★★★★★★0

  Kunne de ikke slå dem sammen? Jeg gad godt se Will dele lussinger med Venom.

  Wayne30-07-23 18:35

 • 1

  Både Venom 2 og Bad Boys 3 var helt igennem elendige… spændende hvordan publikum tager imod Will Smith efter fadæsen, og de pinlige forsøg på at sige undskyld. 

  Gladiator30-07-23 20:03

 • ★★★0

  Den første Venom er satme noget lort, så jeg har aldrig set toeren og jeg nåede aldrig igennem den første Bad Boys, fordi Martin Lawrence er superirriterende. Så der bliver op til to film, jeg ikke fanger i biografen næste år.

  NSF30-07-23 20:29

 • 0

  Der var rimelig lidt carnage i Let there be Carnage. Og så var der en total ringe, out of place post credit scene, så også et nej tak herfra. Jeg har ikke set nogen af de tidligere Bad Boys film så kommer nok heller ikke til at se Will Smith dele (flere) øretæver ud. Jeg synes også det er for tidligt at sige at alt er tilgivet.

  Johnny4230-07-23 22:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen