"True Blood"-stjerne føjet til Scorseses "The Irishman"

Plus få det første kig på legenderne Robert De Niro og Joe Pesci (som ellers var gået på pension) på settet!

Martin Scorsese er efterhånden ved at lægge sidste hånd på castingen til sin nye film, gangsterfortællingen "The Irishman". Filmen er baseret på Charles Brandts true crime-bog "I Heard You Paint Houses" og har bekendelser fra den virkelige lejemorder Frank "The Irishman" Sheeran som udgangspunkt. Seneste tilføjelse til rollelisten er "True Blood"-stjernen Anna Paquin, som i filmen skal spille Frank Sheerans datter Peggy. Sheeran selv portrætteres af Robert De Niro.

Paquin spillede hovedrollen som Sookie Stackhouse i HBO's vampyrserie fra 2008 til 2014. Derudover er hun også kendt fra "X-Men"-filmserien, hvor hun spillede mutanten Rogue i den oprindelige trilogi og senere gentog rollen i "X-Men: Days of Future Past". Skuespillerinden har også projekter som Steven Spielbergs "Amistad", gyserfilmen "Trick 'r Treat" samt Cameron Crowes nyklassiker "Almost Famous" på CV'et, og i 1993 vandt hun som en af de yngste nogensinde en Oscar for bedste kvindelige birolle for sin præstation i "The Piano".

Første kig på legenderne

Projektet bugner i forvejen med legender og solide skuespillere. Udover Paquin og De Niro leder Al Pacino, Joe Pesci og Harvey Keitel an i gangsterfilmen, ligesom rollelisten også tæller Bobby Cannavale ("Vinyl"), Ray Romano ("The Big Sick") og Jack Huston ("Boardwalk Empire"). Streaming-giganten Netflix står bag produktionen.

Optagelserne blev for nylig skudt i gang i New York. Førnævnte Joe Pesci var egentlig gået på pension og havde afvist projektet af flere omgange, men Scorsese insisterede, og nu er skuespilleren således i gang med arbejdet på filmen, som bliver Pescis første siden komediedramaet "Love Ranch", der kom i 2010. Nedenfor kan du se et billede af Pesci og De Niro på settet. "The Irishman" forventes at få premiere på streamingtjenesten i 2019.

Kommentarer

"True Blood"-stjerne føjet til Scorseses "The Irishman"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen