"Wonder Woman 1984" udkommer på HBO Nordic 26. marts

På grund af corona-lockdown har danske "Wonder Woman"-fans måttet vente på at se heltindens nye filmeventyr. Men ventetiden er snart ovre.

Helt tilbage i november annoncerede filmselskabet Warner Bros., at superheltefilmen "Wonder Woman 1984" ville udkomme samtidigt i USA's biografer og på den amerikanske streamingtjeneste HBO Max.

HBO Max bliver angiveligt tilgængeligt i Danmark senere i år, men ovenpå nedlukningen af biograferne sidste december, som stadig er i kraft, har danske DC-fans spekuleret over, hvornår de ville kunne se "Wonder Woman"-fortsættelsen, som altså udkom i USA for to måneder siden.

I start-februar afslørede HBO Nordic, at de bl.a. ville udgive "Wonder Woman 1984" på et ukendt tidspunkt. Men i en ny pressemeddelelse er datoen endelig blevet fastlagt: den 26. marts.

Læs også: Officielt: Gal Gadot og Patty Jenkins laver "Wonder Woman 3"

Således udkommer "Wonder Woman 1984" i Danmark 8 dage efter udgivelsen af et andet, stort DC-filmprojekt: "Zack Snyder's Justice League".

I "Wonder Woman 1984" står den slagkraftige superheltinde overfor hele to superskurke i skikkelse af Max Lord (Pedro Pascal) og Cheetah (Kristen Wiig), hvilket ikke just går stille for sig i filmens mange actionsekvenser.

På grund af coronapandemien har "Wonder Woman 1984" blot indtjent 160 mio. dollars tilsammen i alverdens biografer, mens den første film indtjente godt 820 mio. dollars på verdensplan tilbage i 2017. Warner Bros. har dog allerede givet grønt lys til en tredje film med Patty Jenkins i instruktørstolen og Gal Gadot tilbage i hovedrollen.

Kommentarer

"Wonder Woman 1984" udkommer på HBO Nordic 26. marts

 • ★★★★★★0

  Efter anmeldelserne at dømme var den ikke værd at betale en billet for - desværre. Men streames det skal den.

  Wayne22-02-21 14:03

 • 0

  Den film SUTTER BIG TIME - mens etteren faktisk var ret god - utroligt, at man kan ødelægge noget så meget.

  www.youtube.com/watch

  Pistolprinsen22-02-21 14:07

 • 0

  Jeg gruer bare for den behandling, som HBO Nordic udsætter den for teknisk. Filmens kvalitet gør mig ikke så meget, jeg ser stadig frem til filmen.

  steadi22-02-21 14:25

 • ★★0

  Hvorfor er det egentlig, at HBO Nordic er af så ringe en kvalitet rent visuelt? Det er en offentlig kendt hemmelighed.

  Hvorfor kan det ikke blive bedre?

  Jeg glæder mig nemlig slet ikke til nogen udgivelser, der udkommer på den platform. :-(

  The Paki Don22-02-21 15:21

 • 0

  Filmen er desværre utroligt ringe... Kan slet ikke sammenlignes med den første.

  TheRealLukeSkywalker22-02-21 19:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen