Trailer: "Cobra Kai": Første teaser til 4. sæson afslører "Karate Kid III"-skurks tilbagekomst

Terry Silver vender tilbage!

For snart tre måneder siden gik filmholdet bag "Cobra Kai" i gang med optagelserne til Netflix-seriens fjerde årgang, og mange rygter peger på, at det i øvrigt bliver den sidste sæson af den ekstremt populære "Karate Kid"-spin-off.

Det har Netflix dog ikke bekræftet endnu, men til gengæld har selskabet netop frigivet den allerførste teaser-trailer til sæson 4 af "Cobra Kai", som kan ses herunder.

Og teaseren bekræfter det, som seriens 3. sæson lagde op til: den langhårede skurk fra "Karate Kid III", Terry Silver, tropper op i seriens næste sæson. Silver spilles af Thomas Ian Griffith, som ikke har medvirket i en tv-serie eller spillefilm i snart 15 år.

I seriens 4. sæson vil Silver sandsynligvis samarbejde med den nye, psykotiske leder af Cobra Kai-dojoen, John Kreese, som Silver kæmpede side om side med under Vietnam-krigen.

Læs også: "Karate Kid" bliver til en musical

"Cobra Kai" følger de gamle karaterivaler Daniel LaRusso og Johnny Lawrence, som tørnede sammen som teenagere i den oprindelige "Karate Kid" fra 1984, og som i nutiden stadig udveksler slag og spydigheder. Noget tyder dog på, at LaRusso og Lawrence omsider må slå pjalterne sammen for i fællesskab at besejre Kreese og Silver.

Vi ved desværre endnu ikke, hvor seriens 4. sæson lander på Netflix, men det er ikke usandsynligt, at den udkommer engang til efteråret. Den splinternye teaser kan ses her:

Kommentarer

"Cobra Kai": Første teaser til 4. sæson afslører "Karate Kid III"-skurks tilbagekomst

 • ★★★★0

  Fuck, jeg glæder mig. Silver var bare så far-out B-film crazy bad, at man kun kan holde af ham.

  Spændende om han nu bliver gjort nuanceret, eller om han fortsætter med at være en tegneserie skurk.

  S. Rico27-05-21 17:58

 • ★★★0

  Thomas Ian Griffith var klart det ultimative lyspunkt i karate kid III.

  Jeg så teaseren af Cobra Kai sæson 4 på fb, hvor jeg fik gåsehud over teaseren.

  Det er dagens bedste nyhed

  Ryder66627-05-21 18:04

 • ★★★★★0

  !!!

  David Lund27-05-21 18:30

 • ★★★★★0

  Haha, ja jeg tænkte nok at den slambert ville dukke op i den nye sæson. Spiller Thomas Ian Griffith bare nogenlunde på samme måde som i 3'eren, så bliver sæson 4 en fest af uhørte dimensioner. :) 

  NightHawk27-05-21 20:53

 • ★★★0

  Haha, ja jeg tænkte nok at den slambert ville dukke op i den nye sæson. Spiller Thomas Ian Griffith bare nogenlunde på samme måde som i 3'eren, så bliver sæson 4 en fest af uhørte dimensioner. :) 

   Ja, jeg håbede på det lige siden Kreese foretog det opkald i sæson 3's cliffhanger-finale af Cobra Kai. Jeg er fuldstændig oppe at ringe, efter det nu, og endeligt, er bekræftet. Sean Kanan har vist også udvist interesse for et comeback. Men fedt at Thomas Ian Griffith er tilbage igen. Han har været savnet. Især fordi, han er en ganske udmærket skuespiller

  Det kan ikke blive oktober/december hurtigt nok.

  Ventetiden er ulidelig

  Er man til en billig udgave af Die Hard, kan Crackerjack anbefales...der er Griffith oppe imod ingen ringere end Christopher Plummer

  Ryder66627-05-21 21:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen