"Everything Everywhere All at Once"-instruktører arbejder på ny "Star Wars"-serie

De nyslåede Oscar-vindere sætter kurs mod en fjern, fjern galakse.

Instruktørduoen Daniel Scheinert og Daniel Kwan – bedre kendt som The Daniels – har instrueret et afsnit af Disneys kommende "Star Wars"-serie, "Skeleton Crew". 

Makkerparret har netop vundet hele tre Oscars i kategorierne Bedste film, Bedste instruktør og Bedste originale manuskript for "Everything Everywhere All at Once", der sammenlagt løb med hele syv af de eftertragtede statuetter i forbindelse med årets uddeling

Optagelserne til "Skeleton Crew" blev afsluttet i løbet af januar, og nu er det altså kommet frem, at den hotte instruktørduo står bag ét af afsnittene. 

Se også: Moovy TV: "The Mandalorian"-interview med Jon Favreau

Seriens handling finder sted efter begivenhederne i "Jedi-ridderen vender tilbage" – i samme periode som "The Mandalorian" og "Ahsoka". Her følger vi en gruppe 10-årige børn, der kommer på afveje i den fjerne galakse og skal forsøge at finde hjem igen.

På rollelisten finder vi bl.a. selveste Jude Law i en endnu unavngiven rolle, og serien er produceret af "Star Wars"-veteranerne Jon Favreau og Dave Filoni.

"Star Wars: Skeleton Crew" udkommer efter planen på Disney+ engang senere i år.

Kommentarer

"Everything Everywhere All at Once"-instruktører arbejder på ny "Star Wars"-serie

 • ★★★★★★3

  Spændende hvor længe der går før den heller ikke bliver lavet :-)

  Wayne21-03-23 18:02

 • ★★2

  Spændende hvor længe der går før den heller ikke bliver lavet :-)

  Jeg skulle lige til at skrive noget lignende! :-D

  The Paki Don21-03-23 18:17

 • ★★★★★★0

  Jeg skulle lige til at skrive noget lignende! :-D

  Det er desværre ret aktuelt ;-D

  Wayne21-03-23 18:20

 • 0

  Denne her er langt fremme i planlægningen, så jeg tvivler på den bliver droppet. På seriefronten er den eneste der beviseligt er blevet droppet. er Rangers of the new Republic fordi hovedrollen kom i uføre med Disney.

  Og så er der måske nogle serier der ikke har fået en sæson 2(Obi Wan, The Book of Boba Fett), men ikke decideret aflyst, da det er afsluttede historier, men som måske ville have fået en ekstra sæson hvis de var blevet bedre modtaget.

  Johnny4221-03-23 19:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen