Første kig på Oscar Isaac i Marvels kommende "Moon Knight"-serie

Marvel introducerer snart en ny superhelt, når Oscar Isaac hører stemmer og bekæmper kriminelle.

Oscar Isaac ("Dune", "Scenes From a Marriage") har godt nok allerede medvirket i superheltefilmen "X-Men: Apocalypse", hvor han spillede skurken Apocalypse, men den ombejlede skuespiller vil åbenbart også gerne prøve at spille superhelt.

Inden længe er Isaac aktuel i Marvels "Moon Knight"-serie, hvor han spiller titelkarakteren. Og nu kan du få første kig på, hvordan serien kommer til at se ud.

I anledning af Disney+ Day har streamingtjenesten nemlig smidt en teaser for serien ud, som du kan se herunder.

LÆS OGSÅ: ETHAN HAWKES "MOON KNIGHT"-SKURK ER BASERET PÅ NOTORISK KULTLEDER

"Moon Knight" omhandler elitesoldaten Marc Spector, der begynder at bekæmpe kriminalitet, efter at han er blevet besat af den ægyptiske månegud Khonshu.

Vi ved endnu ikke præcis, hvad serien vil handle om, men ud fra teaseren at dømme kommer superhelten til at kæmpe med psyken, mens Ethan Hawke yder modstand som en skurk baseret på en notorisk kultleder.

Serien er instrueret af gyser-duoen Benson & Moorhead og forventes at få premiere engang i 2022. I mellemtiden kan Marvel-fans glæde sig til "Hawkeye", som lander på Disney+ i næste uge.

Kommentarer

Første kig på Oscar Isaac i Marvels kommende "Moon Knight"-serie

  • ★★★★★0

    Det er den del af MCU fase 4, som jeg glæder mig allermest til at se. Moonknight/Marc Spector er en dybt fascinerende superhelt og person, og det ser lige umiddelbart ud til at folkene bag serien har ramt plet ift at skildre det psykologiske aspekt og de psykiske problemer karakteren har, hvilket i særdeleshed kommer til udtryk for fuld skrue i de nyere udgivelser af Moonknight. :)

    NightHawk18-11-21 15:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen