"Hannibal"-producer står bag ny "Star Trek"-serie

Sidste november annoncerede tv-stationen CBS, at en ny "Star Trek"-serie var på trapperne - den syvende(!) af slagsen - og netop nu har CBS offentliggjort, at man har fået den succesfulde tv-producer Bryan Fuller med om bord som executive producer og manuskriptforfatter.

Fuller var hovedmanden bag tv-serien "Hannibal" med Mads Mikkelsen, som for nylig stoppede efter tre sæsoner. Fuller har også arbejdet på tv-serier som "Heroes" og "Pushing Daisies", men han fik faktisk sit kreative gennembrud som manuskriptforfatter på en af de tidligere "Star Trek"-serier: "Star Trek: Deep Space Nine".

Som 27-årig indsendte Fuller et manuskript til "Star Trek"-seriens producere, som var så imponerede, at afsnittet blev sat i produktion, og Fuller blev dernæst hyret som fast producer og manuskriptforfatter på tv-serien "Star Trek: Voyager". En tydeligvis benovet Fuller har allerede udtalt sig om tjansen som hovedarkitekt på den næste (og fortsat unavngivne) "Star Trek"-serie:

"Mit første møde med 'Star Trek' var, da min storebror slukkede lyset derhjemme og løb rundt på gangen med sit Klingon-rumskibslegetøj. Allerede før jeg havde set et eneste sekund af serien, satte 'Star Trek'-universet min fantasi i gang. Det her er simpelthen en drøm, der går i opfyldelse: at få lov til at skabe det næste kapitel i 'Star Trek'-sagaen sammen med Alex Kurtzman og til dristigt at drage derhen, hvor ingen 'Star Trek'-serie før er draget hen."

Kurtzman er seriens anden executive producer, og han var medforfatter på J.J. Abrams' to "Star Trek"-spillefilm: "Star Trek" og "Star Trek Into Darkness". Vi ved stadig intet om seriens overordnede plot, men CBS' pressemeddelelse konstaterer lettere gådefuldt, at serien vil foregå "uden for den mytologi, som de tidligere 'Star Trek'-serier og -film har skabt". Serien får premiere engang i 2017.

Kommentarer

"Hannibal"-producer står bag ny "Star Trek"-serie

 • 0

  Ja så vil jeg med det samme melde min frygt ud nu :( Nok var Hannibal populær i USA, men nu er vi så ovre i en helt anden boldgade. Og vi har haft afsnit med en Hannibal lignende karakter i Star Trek engang i nogle episoder i TNG. Det håber jeg dælme overhovedet ikke at man har i tanker om at skabe igen på en rumskib. Udover det så tror jeg ikke han kan skabe hvad TNG, voyager eller DS9 kunne, og kan man ikke det syntes jeg hellere man lade være. Man kunne se hvordan det gik med Star gate, der lukkede og slukkede Universe den glimrende "serie"

  Pointen er nok jeg ikke har helt tiltro til mere Star Trek uden Gene. 

  Geekalot10-02-16 00:01

 • ★★★★★★0

  Jeg glæder mig uanset hvad! Det her lyder da godt?

  davenport10-02-16 08:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen