Instruktørholdet på 2. sæson af "Star Wars"-serien "Andor" afsløret

Danske Janus Metz får følgeskab af to andre instruktører, og optagelserne går snart i gang.

Den seneste "Star Wars"-serie, "Andor", afrunder sin 1. sæson i slut-november ovenpå i alt 12 afsnit. Og vi ved allerede, at serien også får en 2. (og sidste) sæson, der også vil bestå af i alt 12 episoder.

Og for nylig kom det frem, at den prisbelønnede, danske filmmager Janus Metz ("Borg", "Hjertelandet") er blevet hyret til at instruere flere af de 12 episoder. Metz har allerede flyttet sig selv og familien til London, hvor han snart tager hul på optagelserne.

Se også: Moovy TV: Interview med "Borg"-instruktøren Janus Metz

Se også: Moovy TV: "Hjertelandet"-interview med Janus Metz

Collider har talt med seriens hovedarkitekt, Tony Gilroy, som også skrev manuskriptet til "Rogue One: A Star Wars Story", som "Andor" er en slags optakt til. Og Gilroy afslører, at produktionen af 2. sæson går i gang den 21. november.

Desuden afslører Gilroy, at Metz er én ud af tre instruktører, der skruer sæsonen sammen bag kameraet – de to andre er Ariel Kleiman og Alonso Ruizpalacio.

Kleiman instruerer faktisk halvdelen af 2. sæsons 12 afsnit. Den 37-årige australier har vundet adskillige priser for sine kortfilm, og han har også instrueret afsnit af tv-serier som "Yellowjackets" og "The Resort".

Mexicanske Alonso Ruizpalacio er næsten udelukkende kendt for sit kreative arbejde i sit hjemland, og de største titler på hans CV er et par afsnit af Netflix' "Narcos: México" og western-serien "Outer Range" med Josh Brolin.

Vi ved endnu ikke, hvornår 2. sæson af "Andor" får streaming-premiere på Disney+, men det bliver nok tidligst i slut-2023. Herunder kan I desuden se Moovy TV's video-interview med "Andor"-skuespillerne Denise Gough og Kyle Soller, som spiller to af seriens skurke:

Kommentarer

Instruktørholdet på 2. sæson af "Star Wars"-serien "Andor" afsløret

 • ★★★0

  Selvom jeg finder serien fin, så havde jeg nu håbet at den kun var på en sæson. 

  Essal 6-11-22 13:02

 • 1

  Slet og ret en af de bedste serier, jeg har set. 

  Tårnhøjt niveau. 

  Kalle Ferm 6-11-22 19:45

 • ★★★★★0

  Jeg er også totalt blown away. Havde aldrig troet, Star Wars kunne få så stærkt et tag i mig igen.

  The Insider 6-11-22 20:51

 • 0

  Selvom jeg finder serien fin, så havde jeg nu håbet at den kun var på en sæson. 

  Den var planlagt til at have to sæsoner fra starten, mig bekendt.

  Den afsluttes i sæson 2.

  Jeffe 6-11-22 22:17

 • ★★★1

  Den var planlagt til at have to sæsoner fra starten, mig bekendt.

  Den afsluttes i sæson 2.

  Ok. Det vidste jeg ikke. Det er nok meget godt at holde det kort, da mange gode serier er blevet ødelagt af for mange sæsoner og jeg havde bare fået indtryk af at det var en miniserie. 

  Essal 7-11-22 13:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen